700 νέες πινακίδες στην παραλιακή λεωφόρο

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής αντικατέστησαν ένα μεγάλο ποσοστό της οδικής σήμανσης

700 νέες πινακίδες στην παραλιακή λεωφόρο

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής αντικατέστησαν ένα μεγάλο ποσοστό της οδικής σήμανσης

Στο πλαίσιο των έργων συντήρησης και ανάπλασης που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος – από το ΣΕΦ μέχρι το Σούνιο – έγινε αντικατάσταση ενός μεγάλου ποσοστού της οδικής σήμανσης. 

Ειδικότερα στη συγκεκριμένη οδική αρτηρία, προστέθηκαν 700 καινούργιες πινακίδες σήμανσης οι οποίες αντικατέστησαν πινακίδες, που έλειπαν ή ήταν φθαρμένες, γεγονός που έκρυβε κινδύνους για τους χρήστες του οδικού δικτύου. Στο ίδιο πλαίσιο το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να αντικατασταθούν οι φθαρμένες ή ελλείπουσες πινακίδες του ΚΟΚ σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου!

Η αντικατάσταση των πινακίδων έγινε συμπληρωματικά με τις βελτιώσεις-παρεμβάσεις, στον ασφαλτοτάπητα, τις διαγραμμίσεις, τη φωτεινή σηματοδότηση, αλλά και στο πράσινο της κεντρικής νησίδας.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στην πλατεία Συντάγματος ενόψει της ειδικής διαδρομής του Ράλλυ Ακρόπολις 

“Εκσυγχρονίζουμε το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, επενδύουμε στην ασφάλεια των πολιτών. Προς αυτήν την κατεύθυνση χρηματοδοτούμε παρεμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, με έμφαση σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας”, δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!