Η Peugeot Motocycles στην Ελλάδα από τον Όμιλο Σαρακάκη

Η Peugeot Motocycles επιστρέφει στην ελληνική αγορά υπό την ομπρέλα του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Η Peugeot Motocycles στην Ελλάδα από τον Όμιλο Σαρακάκη

Η Peugeot Motocycles επιστρέφει στην ελληνική αγορά υπό την ομπρέλα του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναλαμβάνει και επίσημα της αντιπροσώπευση της Peugeot Motocycles στην Ελλάδα. Δύο εταιρείες που μετρούν ιστορία πάνω από έναν αιώνα, ενώνουν τις δυνάμεις για να προσφέρουν στην ελληνική αγορά, τα δίκυκλα Peugeot στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Δείτε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση:

H συνεργασία της Peugeot Motocycles με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ιστορική μάρκα στη χώρα μας. Με 125 χρόνια ιστορίας, η Peugeot Motocycles είναι μια από τις παλαιότερες μάρκες μοτοσυκλετών στην παγκόσμια αγορά.

Μπορεί η Peugeot Motorcycles να είναι μία μάρκα συνυφασμένη με την καινοτομία και την υπέρβαση, αυτό όμως που την κάνει τόσο ξεχωριστή είναι η ικανότητά της μέσα από τα προϊόντα της, να γεννά συναισθήματα. Δύναμη, ζωντάνια, έλξη, εμπιστοσύνη και διασκέδαση είναι τα συναισθήματα που η μάρκα προκαλεί σε κάθε επαφή της με τον αναβάτη.

ALLURE, δηλαδή ΣΑΓΗΝΗ, είναι η λέξη που συνοψίζει όλα όσα συμβαίνουν στην PEUGEOT.
Για την Peugeot Motocycles ‘Η Δύναμη της Σαγήνης’ είναι η εμπειρία που βιώνει κανείς με τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες που προσφέρει η γαλλική μάρκα. Ξέρει πώς να ξαφνιάζει και να εκπλήσσει, πώς να προκαλεί έντονη επιθυμία και πώς να σε κατακτά με την πρώτη ματιά ξυπνώντας τη λαχτάρα σου για μία απολαυστική βόλτα.

Η Peugeot Motocycles μοιράζεται όλα τα θεμελιώδη στοιχεία ταυτότητας και σχεδιασμού της διάσημης μάρκας με σήμα το Λιοντάρι. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της PEUGEOT κατασκευάζουν οχήματα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διεγείροντας έντονα συναισθήματα μέσω μιας συναρπαστικής και απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας.

Η φιλοσοφία της Peugeot Motocycles έρχεται να ταυτιστεί απόλυτα με το όραμα του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη που θέτει ως κορυφαία προτεραιότητά του τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πελατών του.

Προσφέροντας στο αμέσως επόμενο διάστημα, στην ελληνική αγορά την καλύτερη εκδοχή της Peugeot στους δύο τροχούς, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη συνεχίζει την παράδοση που έχει σε καινοτόμα και τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα καθώς και σε πρωτοποριακές υπηρεσίες. Έχοντας υιοθετήσει στην κουλτούρα του μία απόλυτα πελατοκεντρική προσέγγιση, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στοχεύει σε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και σε εξατομικευμένες εμπειρίες που παρέχουν στους πελάτες του ηρεμία και ασφάλεια.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!