25 Ford Ranger Raptor σε δράση (video)

Επίδειξη δύναμης έκαναν 25 πανίσχυρα Ford Ranger Raptor, που πήραν τα βουνά της Πίνδου.

25 Ford Ranger Raptor σε δράση (video)

Επίδειξη δύναμης έκαναν 25 πανίσχυρα Ford Ranger Raptor, που πήραν τα βουνά της Πίνδου.

Τα μέλη του Raptor Club Greece συμμετείχαν με 25 Ford Ranger Raptor σε μια μοναδική εκδρομή και περιπέτεια στα πανέμορφα χωριά της Πίνδου και τις εκτός δρόμου διαδρομές πέριξ αυτής. Οι συμμετοχές ήταν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τα μέλη του club να έχουν ετοιμάσει σκληρές δοκιμασίες για τα αυτοκίνητά τους και προκειμένου να διαπιστώσουν τις δυνατότητές του.

Το Ford Ranger Raptor είναι ένα σκληροτράχηλο επαγγελματικό όχημα, με αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες, αλλά και εξαιρετικές εκτός δρόμου επιδόσεις, με σπορτίφ ταπεραμέντο, που του χαρίζουν ένα διττό χαρακτήρα, που προάγει και τη διασκεδαστική πλευρά του.

Σε συνδυασμό με τον πλούσιο εξοπλισμό του, το Ranger Raptor είναι ένα αυτοκίνητο που θα σε συνοδεύσει με άνεση τόσο σε βατές διαδρομές στην άσφαλτο ή το χώμα, αλλά και εκτός, εκεί όπου τα πράγματα γίνονται πραγματικά δύσκολα και ελάχιστα αυτοκίνητα θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν με αξιώσεις.

Την περιπετειώδη όσο και συναρπαστική αυτή πτυχή του Ford Ranger Raptor θέλησαν να εξερευνήσουν για μια ακόμα φορά τα μέλη του Raptor Club Greece διοργανώνοντας με επιτυχία από τις 6 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2022 μία μοναδική εκδρομή στα πανέμορφα χωριά και ορεινά μονοπάτια της Πίνδου.

Με επίκεντρο και σημείο συνάντησης τη Σαμαρίνα, τα 25 ετοιμοπόλεμα Ranger Raptor που έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδρομή, μαζί με τους ιδιοκτήτες, φίλους και μέλη των οικογενειών τους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν για λίγο από την καθημερινότητα και να περιηγηθούν στη Βάλια Κάλντα αλλά και σε πολλές, ακόμα πιο extreme εκτός δρόμου διαδρομές στις οποίες μόνο ένα Ranger Raptor θα μπορούσε εύκολα να ανταποκριθεί.

Η προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή της εκδρομής αποτέλεσε ταυτόχρονα και μια μοναδική ευκαιρία για τα μέλη του Raptor Club Greece και όλους τους συμμετέχοντες να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανακαλύψουν τις μοναδικές και κορυφαίες δυνατότητες του Ford Ranger Raptor. Και όλα αυτά μέσα από απαιτητική οδήγηση που περιείχε πολλές δοκιμασίες, καθώς περιελάμβανε μεταξύ άλλων διελεύσεις από δύσκολους χωματόδρομους, αναρριχήσεις σε δύσβατες και κακοτράχαλες off-road επιφάνειες, ακόμα και δυναμικά περάσματα μέσα από ποτάμια.

Ακολουθεί το βίντεο από την εκδρομή του Raptor Club Greece:

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!