Το νέο Toyota Corolla Cross επί ελληνικού εδάφους (video)

Το νέο SUV της Toyota, το νέο Corolla Cross, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και εμείς το είδαμε από κοντά.

Το νέο Toyota Corolla Cross επί ελληνικού εδάφους (video)

Το νέο SUV της Toyota, το νέο Corolla Cross, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και εμείς το είδαμε από κοντά.

Συναντήσαμε το νέο SUV της Toyota στην Ελλάδα, όταν την ίδια στιγμή ο συνάδελφος Γιάννης Καλογερόπουλος έπαιρνε μια πρώτη οδηγική γεύση -στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης- στην Ισπανία.

Το όνομα Corolla σίγουρα κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ με τη λέξη Cross δίπλα του σημαίνει ότι το αυτοκίνητο… ψήλωσε. Γεγονός που εξακριβώσαμε και από την επίσκεψή μας στην Toyota Παπαδαμαντίου, όπου βρίσκεται και το νέο Toyota Corolla Cross σε λευκή απόχρωση.

Το συγκεκριμένο είναι η δικίνητη έκδοση (προσφέρεται και σε τετρακίνητη) και με το εξοπλιστικό πακέτο Style. Kάτω από το καπό φωλιάζει ο 2λιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας των 197 ίππων. Σύμφωνα με το εργοστάσιο, η μέση κατανάλωση είναι τα 5 λτ./100 χλμ. Αλλα από την πρώτη επαφή και τις βόλτες του συναδέλφου στα περίχωρα της Βαρκελώνης, αυτή η τιμή μπορεί να μειωθεί.

Όσον αφορά την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου στους ελληνικούς δρόμους, σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να το δοκιμάσουμε.

Να θυμίσουμε ότι το Corolla Cross είναι το πρώτο μοντέλο που φέρει την 5ης τεχνολογίας υβριδικού συστήματος της φίρμας.

Το νέο Toyota Corolla Cross ξεκινάει από τα 31.200 ευρώ στην ελληνική αγορά. Ωστόσο το αυτοκίνητο που βλέπετε και στο βίντεο παρακάτω είναι στα 33.560 ευρώ με το… κλειδί στο χέρι.

ΔΕΙΤΕ εδώ αναλυτικά τις τιμές στην ελληνική αγορά!

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!