Toyota Corolla Cross: Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά (τιμές)

Ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα, η νέα Toyota Corolla Cross, με SUV χαρακτηριστικά και την προηγμένη υβριδική τεχνολογία. Διαθέσιμη με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.

Toyota Corolla Cross: Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά (τιμές)

Ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα, η νέα Toyota Corolla Cross, με SUV χαρακτηριστικά και την προηγμένη υβριδική τεχνολογία. Διαθέσιμη με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.

Η Toyota εμπλουτίζει τη γκάμα των SUV μοντέλων της, με την προσθήκη της νέας Corolla Cross. Ένα μοντέλο που τοποθετείται κάτω από το RAV4 και πάνω από τα Yaris Cross και CH-R όσον αφορά το μέγεθος. Αναλυτικότερα, η νέα Corolla Cross έχει συνολικό μήκος 4,46 μέτρα και μεταξόνιο 2,64 μ. και είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες μιας οικογένειας, έχοντας μάλιστα υψηλό δείκτη ευελιξίας στο εσωτερικό του.

Είναι το πρώτο μοντέλο της Toyota που κάνει χρήση του full hybrid συστήματος 5ης γενιάς, το οποίο φορτίζει την μπαταρία εν κινήσει και χωρίς την ανάγκη εξωτερικής πηγής. Είναι διαθέσιμη σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες AWD-i εκδόσεις.

Η νέα Corolla Cross είναι το πρώτο μοντέλο της Toyota που εφοδιάζεται με το πιο πρόσφατο, πέμπτης γενιάς υβριδικό σύστημα. Αυτό υπόσχεται περισσότερη ροπή και ηλεκτρική ισχύ, αλλά παράλληλα, χαμηλότερη κατανάλωση, 5,0-5,2 λτ./100 χλμ. και μειωμένες εκπομπές CO2, από 114-120 γρ./χλμ.

Η συνδυαστική απόδοση του μοντέλου είναι 197 ίπποι, επιτρέποντας στο μοντέλο να επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 8,1 δλ., τόσο στην έκδοση που έχει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, όσο και στην τετρακίνητη AWD-i. Η τελευταία διαθέτει ένα ακόμα ηλεκτρικό κινητήρα 42 ίππων στον πίσω άξονα, ο οποίος εμπλέκεται αυτόματα σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.

Το ιαπωνικό SUV διατίθεται σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις, Active Plus, Style, Style Skyview και Lounge. Από την εισαγωγική έκδοση ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων, οθόνη συστήματος 10,5 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, πακέτο Toyota Smart Connect και συστήματα ασφάλεια Toyota T-Mate.

Η έκδοση Style παρέχει επιπλέον της προηγούμενης, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό, ασύρματο φορτιστή, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, πίσω φιμέ κρύσταλλα, σύστημα έξυπνης εισόδου, μαύρες μπάρες οροφής, full LED φώτα. Η αμέσως επόμενη Style Skyview προσφέρει επιπλέον την πανοραμική οροφή.

Η κορυφαία Lounge διαθέτει επιπλέον, εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικό άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών με την κίνηση του ποδιού, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και σύστημα ένδειξης τυφλού σημείου πίσω.

Ακολουθούν οι πίνακες, με εκδόσεις και τιμές της νέας Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid Electric 4×2
Έκδοση Τιμή
Active Plus 31.200 ευρώ
Style 33.060 ευρώ
Style Skyview 33.910 ευρώ
Lounge 36.610 ευρώ

 

Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid Electric 4×4
Έκδοση Τιμή
Active Plus 33.200 ευρώ
Style 35.060 ευρώ
Style Skyview 35.910 ευρώ
Lounge 38.610 ευρώ
Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!