Η νέα Ford Mustang Mach-E…στολίζει το Golden Hall

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Golden Hall μπορούν να θαυμάσουν, να ενημερωθούν και να οδηγήσουν τη νέα Ford Mustang Mach-E.

Η νέα Ford Mustang Mach-E…στολίζει το Golden Hall

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Golden Hall μπορούν να θαυμάσουν, να ενημερωθούν και να οδηγήσουν τη νέα Ford Mustang Mach-E.

Η νέα Ford Mustang Mach-E εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο αναβαθμισμένο stage, που βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των φίλων της ηλεκτροκίνησης. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford στο stage της εταιρείας στο Golden Hall είναι έτοιμο να σας ενημερώσει και να λύσει κάθε σας απορία για την ηλεκτροκίνηση και τα οφέλη της.

Ανατρέποντας τα δεδομένα στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτρικής κινητικότητας, η νέα Ford Mustang Mach-E είναι αναμφίβολα ένα αυτοκίνητο που έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή. Τόσο για την ίδια τη Ford, όσο και για σύνολο της σύγχρονης αυτοκινητικής σκηνής. Με εντυπωσιακή σχεδίαση και δυναμισμό αλλά και την αδιαμφισβήτητη κομψότητα του ονόματος Mustang, κορυφαίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης και μία πολυσχιδή γκάμα εκδόσεων σε κινητήριες μονάδες και μπαταρίες που συνδυαστικά έρχονται να καλύψουν κάθε απαίτηση και ανάγκη, η νέα Mustang Mach-E αποτελεί αναμφίβολα ένα «διαμάντι» στη γκάμα Ford αλλά και συνολικά στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων.

Επιπρόσθετα, η νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη ώστε να την γνωρίσετε από κοντά, αλλά και να την απολαύσετε «ζωντανά» πίσω από το τιμόνι της, μέσω ενός  test drive. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Ford Motor Ελλάς σας προσφέρει τη δυνατότητα να ζητήσετε το δικό σας, επιτόπιο test drive με τη νέα Mustang Mach-E στο εμπορικό κέντρο Golden Hall που βρίσκεται στο Μαρούσι. Για να ζητήσετε ένα test drive, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε στη σελίδα: https://www.ford.gr/request-a-test-drive. Μετά την καταχώρηση του σχετικού online αιτήματός σας, η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να προγραμματίσετε την ακριβή ημέρα και ώρα για το test drive της νέας Mustang Mach-E στο Golden Hall.

Εκτός από την πραγματοποίηση ενός test drive, όσοι βρεθείτε στο Golden Hall έχετε τώρα τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να ενημερωθείτε  για τις δυνατότητες και τις κορυφαίες τεχνολογικές περγαμηνές της ηλεκτρικής Mustang Mach-E επισκεπτόμενοι το νέο, αναβαθμισμένο και με ακόμα πιο premium εμφάνιση stage της εταιρείας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford που βρίσκεται εκεί είναι έτοιμο να σας ενημερώσει πλήρως, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, αλλά και να λύσει κάθε απορία σας για την ηλεκτροκίνηση, τη φόρτιση της Mustang Mach-E και τις προηγμένες τεχνολογίες και δυνατότητές της.

Ωράριο λειτουργίας

Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο stage της Ford στο Golden Hall, που έχει ως πρωταγωνιστή του τη νέα Mustang Mach-E AWD, τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου, ενώ εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι διαθέσιμο για προσωποποιημένη εξυπηρέτησή σας, τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00 – 21:00

Σάββατο: 11:00 – 19:00

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!