Ενισχύεται η Τροχαία στην Αττική με 100 αστυνομικούς

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετακινούνται από άλλες υπηρεσίες

Ενισχύεται η Τροχαία στην Αττική με 100 αστυνομικούς

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετακινούνται από άλλες υπηρεσίες

Η ανάγκη για αυξημένη παρουσία της Τροχαίας στο λεκανοπέδιο της Αττικής, λόγω των κυκλοφοριακών συνθηκών που επικρατούν τους τελευταίους μήνες, ανάγκασε την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να λάβει σχετικά μέτρα. Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, εντάσσονται άμεσα στην Τροχαία Αττικής περισσότεροι από 100 αστυνομικοί.

“Συμμερίζομαι τη γκρίνια, γιατί όλοι την υφιστάμεθα, όλοι εδώ ζούμε και έχουμε τα ίδια προβλήματα. Έχω συζητήσει με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και με τον επικεφαλής της Τροχαίας και μέχρι το Σαββατοκύριακο εντάσσονται στην Τροχαία πάνω από 100 αστυνομικοί, οι οποίοι μετακινούνται από άλλες Υπηρεσίες, είτε είναι φύλαξη προσώπων, είτε είναι άλλες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στο λεκανοπέδιο της Αττικής”, δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

“Θέλουμε οι τροχονόμοι να είναι στον δρόμο και να κάνουν τα καλύτερα δυνατά που μπορούν, προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Δεν υποσχόμαστε θαύματα, γιατί είναι δύσκολο το πρόβλημα, υπάρχει πολύ μεγάλη κίνηση, αλλά με αυτούς τους 100 πρώτους αστυνομικούς στην δύναμη της Τροχαίας, πιστεύω θα έχουμε ένα αποτέλεσμα θετικό για τους πολίτες”.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!