Στην Ελλάδα το Toyota RAV4 Adventure (τιμές)

Το μεσαίο SUV αποκτά μία πιο off-road έκδοση, με στοιχεία που δεν περιορίζονται στην τετρακίνηση

Στην Ελλάδα το Toyota RAV4 Adventure (τιμές)

Το μεσαίο SUV αποκτά μία πιο off-road έκδοση, με στοιχεία που δεν περιορίζονται στην τετρακίνηση

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το RAV4 Adventure, με την Toyota Ελλάς να αναρτά τις τιμές του στην ιστοσελίδα της. Πέρα από τη στάνταρ τετρακίνηση AWD-i και το υβριδικό σύστημα κίνησης, ο χαρακτήρας του RAV4 Adventure ενισχύεται από το επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, τις προστατευτικές ποδιές, τους τροχούς των 19 ιντσών με φαρδύτερους θόλους και την γκρι οροφή που σε συνδυασμό με το χακί δημιουργεί διχρωμία. Μία λεπτομέρεια που παραπέμπει στο FJ40 Land Cruiser.

Το RAV4 Adventure κινείται από το υβριδικό σύστημα τέταρτης γενιάς της Toyota, με τον 2.5 βενζίνης μπροστά και ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα, που αποδίδουν συνδυαστικά 222 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο CVT, με την μεικτή κατανάλωση να είναι 5,9 λίτρα ανά 100 χλμ. και τις εκπομπές CO2 στα 133 γρ/χλμ.

Η τιμή του RAV4 Adventure ορίζεται στα 46.650 ευρώ, ενώ η έκδοση Bi-tone με διχρωμία αμαξώματος κοστίζει 47.260 ευρώ. Ο εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας της έκδοσης Adventure είναι πλούσιος, περιλαμβάνοντας – μεταξύ άλλων – ηχοσύστημα JBL, infotainment με χάρτες πλοήγησης και οθόνη αφής 8 ιντσών, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σύστημα αποφυγής Πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας με έλεγχο διεύθυνσης, Adaptive Cruise Control, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κ.α.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!