Το Audi Driving Days είναι ένα roadshow που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους και όχι μόνο στους φίλους της μάρκας – να δουν και να οδηγήσουν τα μοντέλα της.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στο διάστημα από 12 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου. Σε αυτή μάλιστα θα παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό το Audi A3 allstreet.

- Γνώρισε το νέο Citroen e-C3, το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, από 17.900€!
- Αυτό είναι το D-SUV που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του!
- Mercedes-Benz GLB Hybrid: Το premium SUV που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα
- Οδηγούμε στην Γερμανία το Jeep Compass 4xe
- Πρώτη επαφή στην Ελλάδα με το νέο Renault Twingo E-Tech
Το νέο A3 allstreet προσφέρει μία νέα επιλογή σε όποιον αναζητά ένα premium μοντέλο της κατηγορίας C με την ευελιξία ενός hatchback και τις δυνατότητες ενός SUV. Με τη χαρακτηριστική off-road εμφάνισή του, με τρία εκατοστά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και την υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων, το νέο μοντέλο της Audi προσφέρει σύμφωνα με την εταιρεία “υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και δυνατοτήτων”.

Μέσα από την οδηγική εμπειρία που θα προσφέρει το “Audi Driving Days”, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την τεχνολογία των μοντέλων της Audi και θα δοκιμάσουν τα νέα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που διαθέτουν.
Ο στόλος των αυτοκινήτων που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, θα αποτελείται από το νέο A3 allstreet, το Α1 allstreet, το αμιγώς ηλεκτρικό Q4 e-tron, τα δημοφιλή SUV Q2, Q3, Q5, Q8, αλλά και από αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.


