Η συλλογή Maserati Fuoriserie Essentials του David Beckham

Η Maserati συνεργάστηκε με τον πρεσβευτή της David Beckham, γνωστό Άγγλο πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος δημιούργησε δύο μοναδικές διαμορφώσεις της MC20 και της Grecale, για να επιδείξει τις επιλογές εξατομίκευσης της ιταλικής μάρκας.

Η συλλογή Maserati Fuoriserie Essentials του David Beckham

Η Maserati συνεργάστηκε με τον πρεσβευτή της David Beckham, γνωστό Άγγλο πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος δημιούργησε δύο μοναδικές διαμορφώσεις της MC20 και της Grecale, για να επιδείξει τις επιλογές εξατομίκευσης της ιταλικής μάρκας.

Η Maserati παρουσίασε την πρώτη της Fuoriserie Essentials, μια εκλεπτυσμένη συλλογή αυτοκινήτων που επιμελήθηκαν επιλεγμένοι influencer και φίλοι της Τρίαινας. Η πρώτη συλλογή έχει σχεδιαστεί από τον πρωτοπόρο του στιλ και παγκόσμιο πρεσβευτή της μάρκας David Beckham, με στόχο να εμπνεύσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων να εκφράσουν το δικό τους εξατομικευμένο όραμα για το απόλυτο ιταλικό πολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

Εμπνευσμένος από τη γοητεία του για τα κλασικά αυτοκίνητα Maserati, ο David Beckham σχεδίασε τη συλλογή Fuoriserie DB Essentials ως προέκταση της ενδυματολογικής του γκαρνταρόμπας Savile Row, με δύο ξεχωριστές διαμορφώσεις αυτοκινήτων που εκφράζουν τη σύγχρονη ερμηνεία του εκ νέου σε μερικά από τα πιο διαχρονικά είδωλα της Maserati.

Γοητευμένος από την αριστοκρατική Maserati Ghibli coupe του 1967, ο Beckham επέλεξε ένα μπλε χρώμα «Night Interaction» για το εξωτερικό της MC20 DB Essentials, συνδυάζοντάς το με μια ηλιοκαμένη απόχρωση για το δερμάτινο εσωτερικό. Η δεύτερη διαμόρφωση αποτίει φόρο τιμής στη Maserati Quattroporte Royale του 1986, που παρήχθη μόνο σε 51 μονάδες, και ο Beckham επέλεξε εξωτερικό χρώμα σε απόχρωση «Verde Royale» (σκούρο πράσινο) για την Grecale, με καφέ δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό.

Μια αποκλειστική μεταλλική πλάκα που γιορτάζει τη συνεργασία μεταξύ της Maserati και του David Beckham τοποθετείται στο κεντρικό τούνελ μεταξύ των εμπρός καθισμάτων ή μεταξύ των δύο προσκέφαλων των καθισμάτων.

«Fuoriserie» σημαίνει «εκτός σειράς» παραγωγής στα ιταλικά και υποδηλώνει τη μοναδικότητα και το πρόγραμμα εξατομίκευσης της Τρίαινας, που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες για τους πελάτες της.

Ακριβώς όπως ο Beckham, ο καθένας -που διαθέτει τα απαιτούμενα χρήματα- μπορεί να επιλέξει από ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών εξατομίκευσης από τη συλλογή μας Fuoriserie Corse, εμπνευσμένη από την ένδοξη αγωνιστική κληρονομιά της Maserati, και από τη συλλογή Fuoriserie Futura, αφιερωμένη στους λάτρεις της τεχνολογίας και των νέων υλικών.

Και οι δύο διαμορφώσεις της Fuoriserie DB Essentials είναι τώρα διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος στη super σπορ MC20, που συνδυάζει επιδόσεις, και πολυτέλεια, και στο νέο «καθημερινό εξαιρετικό» SUV Grecale, που αποτελεί μία ισορροπία μεταξύ ευελιξίας, κομψότητας και επιδόσεων.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!