Τώρα, αρχίζουν όλα…

Τώρα, αρχίζουν όλα…

Βαγγέλης Κιούσης

«MotorOne.gr… η άλλη άποψη για το Αυτοκίνητο». Είναι η φράση που χαρακτηρίζει τον ιστότοπο στον οποίο βρίσκεστε, η κεντρική ιδέα που διέπει το περιεχόμενό του και που αποτελεί ζητούμενο σε δύο διαφορετικούς χώρους, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ενημέρωσης.

Στο MotorOne.gr γοητευόμαστε από την Επιστήμη και την Τεχνολογία στο πεδίο της Αυτοκίνησης και της Βιώσιμης Κινητικότητας, αναδεικνύουμε τα επιτεύγματά τους και προβάλλουμε την χρήσιμη πλευρά τους.

Παράλληλα εστιάζουμε την προσοχή μας στον τομέα της οδικής ασφάλειας, επιθυμώντας να συμβάλλουμε στην βελτίωση των συνθηκών στους ελληνικούς δρόμους.

Έχουμε άποψη η οποία εδράζεται στην γνώση για το αντικείμενό μας και την εκφράζουμε. Με αυτό το κριτήριο επιλέξαμε και τις διεθνείς συνεργασίες μας, οι οποίες ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Αυτές τις διαδρομές θα ακολουθούμε καθημερινά, παρακολουθώντας τις εξελίξεις οπουδήποτε στον κόσμο, οδηγώντας τα σημαντικότερα αυτοκίνητα της διεθνούς και της ελληνικής αγοράς, μεταφέροντας τις εμπειρίες μας σε σας. Αποκαλύπτοντας το μέλλον, συγκρίνοντας στοιχεία, αναλύοντας δεδομένα, προτείνοντας αυτά που θεωρούμε ότι αξίζουν την προσοχή σας. Εδώ, πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε.

Ο κύβος ερρίφθη.

Καλώς ήρθατε στο MotorOne.gr!

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!