F1: Ο χρωματισμός της Red Bull για το GP Μαϊάμι

H ομάδα της Red Bull αποκάλυψε τον πρώτο από τους τρεις ειδικούς χρωματισμούς του μονοθεσίου της, που θα χρησιμοποιήσει στα τρία Grand Prix της Formula 1 που θα διεξαχθούν φέτος στις ΗΠΑ.

F1: Ο χρωματισμός της Red Bull για το GP Μαϊάμι

H ομάδα της Red Bull αποκάλυψε τον πρώτο από τους τρεις ειδικούς χρωματισμούς του μονοθεσίου της, που θα χρησιμοποιήσει στα τρία Grand Prix της Formula 1 που θα διεξαχθούν φέτος στις ΗΠΑ.

Στην εκδήλωση παρουσίασης της φετινής σεζόν, η Red Bull είχε ανακοινώσει ότι στα τρία φετινά Grand Prix της Formula 1 που θα διεξαχθούν επί αμερικανικού εδάφους (Μαϊάμι, Austin, Λας Βέγκας), θα χρησιμοποιήσει ειδικούς χρωματισμούς, τους οποίους έχουν δημιουργήσει οπαδοί της ομάδας, που θα κερδίσουν το διαγωνισμό Make Your Mark.

Η Πρωταθλήτρια ομάδα της Formula 1 παρουσίασε τον πρώτο από αυτούς τους χρωματισμούς ενόψει του GP Μαϊάμι. H φοιτήτρια γραφιστικής Martina Adriano από την Αργεντινή κέρδισε το διαγωνισμό για τον αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου, ενσωματώνοντας ροζ, γαλαζοπράσινες και μοβ πινελιές, χρώματα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το Μαϊάμι. Ειδικό χρωματισμό κράνους για το GP Μαϊάμι θα χρησιμοποιεί και ο Max Verstappen.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, Christian Horner, δήλωσε: «Η πρωτοβουλία ‘Make Your Mark’ είναι σπουδαία. Δίνουμε στους οπαδούς μας την ευκαιρία να επηρεάσουν το χρωματισμό μας στους τρεις αγώνες των ΗΠΑ, και είναι κάτι που δεν βλέπεις άλλες ομάδες να κάνουν. Είναι σημαντικό για την ομάδα να μπορούμε να εμπλέκουμε τους οπαδούς μας σε αυτό που κάνουμε, και να τους δίνουμε μοναδικές ευκαιρίες όπως αυτή».

Η Martina Adriano ταξίδεψε στο Μαϊάμι για να παρακολουθήσει από κοντά το αγωνιστικό σαββατοκύριακο με τη Red Bull και λέει ότι ήταν όνειρο ζωής να σχεδιάσει το χρωματισμό ενός μονοθεσίου F1: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άρχισα να σχεδιάζω ήταν πώς ρέει ο αέρας μέσα και επάνω από το μονοθέσιο, πώς κινείται και πόσο γρήγορο είναι. Από εκεί προήλθε η έμπνευσή μου».

«Από τότε που άρχισα να σπουδάζω γραφιστική σχεδίαση ήθελα να σχεδιάσω κάτι για ένα αυτοκίνητο, όπως ένα χωρματισμό, μια φόρμα ή ένα κράνος, και ακόμη και πριν από αυτό ήξερα ότι μια μέρα ήθελα να δουλέψω στη Formula 1», δήλωσε η τυχερή νικήτρια. Οι gamers της σειράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών F1 θα μπορούν επίσης να αγωνιστούν με τον ειδικό χρωματισμό της Red Bull στο επερχόμενο παιχνίδι F1 23, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!