WRC Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης: 31 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2024

WRC Ράλλυ Κεντρικής Ευρώπης: 31 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2024

Πέρυσι, για πρώτη φορά στην ιστορία του WRC διεξήχθη ένας αγώνας στα εδάφη τριών χωρών: της Γερμανίας, της Τσεχίας και της Αυστρίας. Ο ασφάλτινος αγώνας θα είναι και πάλι ο προτελευταίος της σεζόν και αποτελεί καρπό συνεργασίας των αγωνιστικών αρχών των τριών ευρωπαϊκών κρατών.

Το ράλλυ θα ξεκινήσει από την Πράγα και μια σειρά από απαιτητικές ειδικές διαδρομές θα μεταφέρουν τους αγωνιζόμενους από την Τσεχία στην Αυστρία για να καταλήξουν στην Κάτω Βαυαρία και συγκεκριμένα στις περιοχές Freyung-Grafenau και Passau, με το τελευταίο να φιλοξενεί το service park σε εκθεσιακό χώρο. Στο Passau, όπου συναντώνται -συμβολικά θα μπορούσε να πει κανείς- τρία ποτάμια, έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα και ο τερματισμός του αγώνα.

Thierry Neuville (BEL) Martijn Wydaeghe (BEL) Of team HYUNDAI SHELL MOBIS WORLD RALLY TEAM are seen performing during the World Rally Championship Central European in Passau, Germany on 25th October, 2023 // Jaanus Ree / Red Bull Content Pool // SI202310253277 // Usage for editorial use only //

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!