Live: GT World Challenge America – NOLA

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τους αγώνες του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος Αμερικής GT World Challenge, από την πίστα της NOLA.

Η φετινή σεζόν είναι η 16η στην ιστορία του θεσμού GT World Challenge America, που επισκέπτεται για πρώτη φορά την πίστα της NOLA στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα.

Το φετινό Πρωτάθλημα αποτελείται από 13 αγώνες σε 7 πίστες. Οι 6 πρώτοι γύροι της χρονιάς είναι διπλοί αγώνες και θα διεξαχθούν στις πίστες των Sonoma, NOLA, Virginia, Watkins Glen, Road America και Sebring με το φινάλε της σεζόν να πραγματοποιείται στην πίστα της Ινδιανάπολης, που προσμετρά και στο Διηπειρωτικό Πρωτάθλημα GT World Challenge.

Στον αγώνα της NOLA, 20 οδηγοί θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, πίσω από το τιμόνι αυτοκινήτων όπως τα Acura NSX, Aston Martin Vantage AMR, BMW M4, Ferrari 488, Lamborghini Huracan και Mercedes-AMG GT3, ενώ τα πληρώματα χωρίζονται στις κατηγορίες Pro, Pro-Am και Am, ανάλογα την εμπειρία τους.

H απευθείας μετάδοση του 1ου αγώνα θα ξεκινήσει το Σάββατο, 21 Μαΐου, στις 21:00 (επάνω βίντεο) και του 2ου αγώνα την Κυριακή, 22 Μαΐου, στις 21:00 (κάτω βίντεο).

2ος αγώνας: Κυριακή 22:00

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!