EKO Rally Acropolis: Παρά τις δυσκολίες τερμάτισαν οι Καρέλλης και Μαχαίρας

Στο φετινό Rally Acropolis οι Χρυσόστομος Καρέλης και Λεωνίδας Μαχαίρας ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους με το Citroen C3 παρά τις δυσκολίες.

EKO Rally Acropolis: Παρά τις δυσκολίες τερμάτισαν οι Καρέλλης και Μαχαίρας

Στο φετινό Rally Acropolis οι Χρυσόστομος Καρέλης και Λεωνίδας Μαχαίρας ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους με το Citroen C3 παρά τις δυσκολίες.

Το Ελληνικό πλήρωμα της Citroen Karellis, Καρέλλης – Μαχαίρας, έφτασε στον τερματισμό έχοντας σημειώσει πολύ καλούς χρόνους στις απαιτητικές ειδικές του φετινού Rally Acropolis και πάνω από όλα κερδίζοντας τον θαυμασμό και την αγάπη των θεατών για το θέαμα που προσέφεραν.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χρυσόστομος Καρέλλης δήλωσε: “Άνθρωποι και μηχανές για τέσσερις ημέρες ήρθαν στα όρια τους. Όσο για εμάς, αποδείξαμε πως είμαστε μαχητές και δεν τα παρατάμε πότε!!  Φτάσαμε πολύ κοντά στο ακατόρθωτο, να είμαστε ανάμεσα στις πρώτες θέσεις  στα Ελληνικά πληρώματα και γράψαμε πολύ ανταγωνιστικούς χρόνους σε όλες σχεδόν τις ειδικές, κερδίζοντας το χειροκρότημα και μείναμε θεωρώ, από τα μηνύματα που λαμβάνω χαραγμένοι στην μνήμη των θεατών!! Μέσα στο παιχνίδι βέβαια και οι ατυχίες για πολλά πληρώματα μέσα σε αυτά και εμείς. Κρατάμε τα θετικά αξιοποιούμε την προβολή και την αγάπη που εισπράξαμε και συνεχίζουμε δυναμικά!!”

To πλήρωμα είχε μια σειρά από ατυχίες που κατέληξαν στη μερική ανατροπή του αγωνιστικού Citroen C3 Rally2 που οδηγούσαν, στην ειδική του Ταρζάν 1, το Σάββατο, γεγονός που τους ανάγκασε να γυρίσουν νωρίτερα στο service park και να πάρουν ποινή 40’.

Παρόλα αυτά, συνέχισαν δυναμικά την Κυριακή και ολοκλήρωσαν τον αγώνα φτάνοντας μέχρι την 24η θέση της κατάταξης WRC2, λόγω των εξαιρετικών χρόνων που είχαν σημειώσει στις προηγούμενες ειδικές, δίνοντας το καλύτερο μήνυμα στους πολυπληθείς οπαδούς τους, ότι αυτό που έχει σημασία είναι η συμμετοχή και το «να μην τα παρατάς» όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες.

Δείτε τα πάντα για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Ο έμπειρος και γνωστός από τη μακροχρόνια δράση του στους αγώνες, συνοδηγός, Λεωνίδας Μαχαίρας, δήλωσε επίσης μετά τον αγώνα: Ολοκληρώσαμε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες που συμμετείχα στην αγωνιστική μου καριέρα (και είναι αρκετοί). Κάνοντας τον πρώτο απολογισμό, ξεχνάς όλη την κούραση διαπιστώνοντας τα τεράστια ψυχικά και σωματικά όρια σου, άλλα και ανακαλύπτοντας το πόσο σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε πιστεύουν, σε εκτιμούν, σε σέβονται και αγαπάνε ανιδιοτελώς. Αξίες ανεκτίμητες! Και του χρόνου να είμαστε καλά με υγεία και πολλά συγχαρητήρια στους νικητές!!”

Το Citroen C3 Rally2 που αγωνίστηκαν, ανέδειξε και πάλι όχι μόνο την αξιοπιστία του, αλλά και την θαυμαστή αντοχή του, αφού δεν παρουσίασε καμία μηχανική βλάβη στον πιο δύσκολο ίσως αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το πλήρωμα είχε την υποστήριξη διακεκριμένων χορηγών, όπως, της Citroen Hellas, μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας και ακόμη με την χορηγία των: DHL, Euro Repar, την πανευρωπαϊκή αλυσίδα συνεργείων και ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, αλλά και την Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή της Citroen, Peugeot & DS Automobiles μεταξύ άλλων, στη Στερεά Ελλάδα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!