Ένα MG που κοστίζει 50.000 ευρώ

Tο ηλεκτρικό SUV Marvel R θα αρχίσει να πωλείται το φθινόπωρο, σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση

Ένα MG που κοστίζει 50.000 ευρώ

Tο ηλεκτρικό SUV Marvel R θα αρχίσει να πωλείται το φθινόπωρο, σε πισωκίνητη και τετρακίνητη έκδοση

Το μήκους 4,67 μέτρων SUV της MG θα είναι διαθέσιμο είτε με τρεις ηλεκτροκινητήρες, μόνιμη τετρακίνηση και μέγιστη ισχύ 212 kW (288 ίππων) είτε με μετάδοση της κίνησης στον πίσω άξονα από δύο ηλεκτροκινητήρες, ισχύος 132 kW (180 ίππων). Και οι δύο εκδόσεις του Marvel R εφοδιάζονται με μπαταρία ιόντων-λιθίου, χωρητικότητας 70 kWh, που μπορούν να φορτιστούν σε ταχυφορτιστή και να έχουν λειτουργία φόρτισης «οχήματος προς φόρτιση» εξωτερικών συσκευών.

Η αυτονομία για το Marvel R δίνεται από την MG στα 370 (τετρακίνηση) ή 400 χιλιόμετρα, ενώ η τελική ταχύτητα των 200 χλμ/ώρα είναι το λιγότερο ικανοποιητική. Στην κορυφαία έκδοσή του, το Marvel R ολοκληρώνει την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα. Φυσικά, κάπως λιγότερο εντυπωσιακό είναι το μέγιστο ρυμουλκούμενο φορτίο των 750 κιλών, σε αντίθεση με τον όγκο του χώρου αποσκευών, που κυμαίνεται από 357 έως σχεδόν 1.400 λίτρα. Η πισωκίνητη έκδοση παρέχει στο μπροστινό μέρος επιπλέον 150 λίτρα αποθηκευτικού χώρου στο χρήστη της.

Τέλος, η MG ανακοίνωσε πως οι προτεινόμενες τιμές λιανικής θα κυμανθούν μεταξύ 40.000 και 50.000 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση. Οι πωλήσεις θα αρχίσουν το φθινόπωρο, με καθυστέρηση λίγων μηνών σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!