Road trip στην Αυστραλία με μονοθέσιο F1

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Formula 1 για το GP Αυστραλίας, η Red Bull γύρισε ένα ιδιαίτερο βίντεο, με τον Daniel Ricciardo να κάνει ένα road trip στην πατρίδα του, με ένα μονοθέσιο, μέσα από χώμα και άσφαλτο.

Η Red Bull έστειλε τον εφεδρικό της οδηγό, Daniel Ricciardo, σε ένα εκτός πίστας road trip με μονοθέσιο F1 (την RB7 του 2011, με V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα), από τη γενέτειρά του, το Περθ, έως τη Μελβούρνη, η οποία θα φιλοξενήσει το GP Αυστραλίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Ricciardo περιηγήθηκε σε εμβληματικές τοποθεσίες της Αυστραλίας, από το Broken Hill, στη γέφυρα Sea Cliff Bridge, μέχρι το «σπίτι» των αυστραλιανών Supercars στο Bathurst. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Red Bull έχει βάλει ένα από τα πολύτιμα και εύθραυστα μονοθέσιά της στο χώμα, αλλά κάθε φορά είναι εντυπωσιακή.

Ιδίως όταν συνδυάζεται με ακροβατικά κόλπα αναβατών όπως ο Daniel Sanders, ένας από τους πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος Rally Raid, που περιλαμβάνει το περίφημο Ράλλυ Ντακάρ, ή του Matt Hall, πιλότου αεροσκαφών με εξειδίκευση στις εντυπωσιακές εναέριες φιγούρες.

Την πλειάδα Αυστραλών superstar του μηχανοκίνητου αθλητισμού συμπληρώνουν με την παρουσία τους ο Toby Price, 2 φορές νικητής του Ράλλυ Ντακάρ σε μηχανές, πίσω από το τιμόνι ενός Mitsubishi Triton Trophy φορτηγού και ο Πρωταθλητής των Supercars, Shane Van Gisbergen, με ένα Chevrolet Camaro, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ricciardo στη θρυλική ορεινή πίστα του Bathurst που φιλοξενεί το διάσημο αγώνα αντοχής 12 Ωρών.

Προεπισκόπηση GP Αυστραλίας

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!