Μιλήσαμε με τους δύο Έλληνες που οδήγησαν τη νέα Lamborghini Revuelto (video)

Η νέα Lamborghini Revuelto αλλάζει τα δεδομένα για την ιταλική φίρμα και οι μοναδικοί Έλληνες που οδήγησαν το υβριδικό δημιούργημα καταθέτουν στο MotorOne την εμπειρία.

Η νέα Revuelto είναι η πιο ισχυρή Lamborghini όλων των εποχών, που μάλιστα μπορεί να… κινηθεί για λίγα χιλιόμετρα και ηλεκτρικά! Οι Θοδωρής και Ηρακλής Λυμπεράκης, οι άνθρωποι που αποτελούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον της Trident Cars (Επίσημος Εισαγωγέας Lamborghini, Maserati και Lotus στην Ελλάδα), βρέθηκαν λίγο καιρό πριν στην Ιταλία για να οδηγήσουν την ολοκαίνουργια δημιουργία της του… “θυμωμένου ταύρου”.

Η αίσθηση, μοναδική… μιας και αμφότεροι πρώτη φορά οδήγησαν ένα τόσο γρήγορο μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Βίωσαν την εκρηκτική του επιτάχυνση (2,5 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα), ωστόσο η τελική περιορίστηκε για την περίσταση στα 250 χλμ./ώρα, παρόλο που η Revuelto αγγίζει σχεδόν τα 350 χλμ./ώρα.

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι ο Θοδωρής και ο Ηρακλής ένιωσαν τόσο άνετα και ευχάριστα μετά τον πρώτο γύρο στην πίστα, κάτι που φανερώνει το πόσο ευκολοδήγητο είναι το supercar.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της υβριδικής της φιλοσοφίας, η Revuelto «γλιτώνει» αρκετές χιλιάδες ευρώ σε… φόρους. Η τιμή όμως προ φόρων είναι στα 425.000 ευρώ, αλλά με τους φόρους σκαρφαλώνει στα 625.000 ευρώ!

Εάν όμως θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Lamborghini Revuelto μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή από τους συνεργάτες μας εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!