Δείτε Live το Goodwood Festival of Speed

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση όλη τη δράση από το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, που πραγματοποιείται το τετραήμερο 13-16 Ιουλίου.

Μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες γιορτές της αυτοκίνησης πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. To παρελθόν και το μέλλον της αυτοκίνησης δίνει πάντα το «παρών» στο Goodwood, με μερικά από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα της ιστορίας, καθώς και πολλά σύγχρονα μοντέλα και μελλοντικά εγχειρήματα.

Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν την αφορμή του Goodwood για να παρουσιάσουν τα καινούργια μοντέλα τους και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Διάσημοι οδηγοί αγώνων από όλες τις εποχές επίσης βρίσκονται κάθε χρόνο Goodwood, το οποίο δεν αποτελεί μόνο παρέλαση αυτοκινήτων, αλλά περιλαμβάνει και χρονομετρημένη ανάβαση και εκτός δρόμου χρονομετρημένη διαδρομή για αυτοκίνητα αυτού του προσανατολισμού, καθώς και διαγωνισμό drift.

Φέτος, υπάρχουν μερικές ξεχωριστές επέτειοι, όπως αυτή των 50 ετών του WRC, των 75 ετών των Porsche και Lotus, 30 ετών του ίδιου του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, καθώς και τα 60 χρόνια της McLaren. Παράλληλα, πέραν των supercar του παρελθόντος και του παρόντος, θα υπάρχουν όπως πάντα πολλά αγωνιστικά αυτοκίνητα, πρωτότυπα και μονοθέσια της Formula 1 και όχι μόνο. O Sebastian Vettel θα οδηγεί την Williams FW14B με την οποία ο Nigel Mansell κατέκτησε τον τίτλο στην F1 το 1992 και τη McLaren MP4/8 του Ayrton Senna από το 1993.

Επίσης, στην εκδήλωση θα βρίσκονται και πολλά καινούργια αυτοκίνητα, όπως τα: AIM EV Sport 01, Alpine 110 R και Alpine A290β, Bentley Batur, Bentley Speed Six Continuation, BMW Σειρά 5, Caterham Electric Seven, Caterham Project V, Eccentrica Diablo, Ferrari KC23, Genesis GV80 Coupe Concept, Genesis X Convertible, HiPhi Z και Y, Hyundai Ioniq 5 N, Ineos Grenadier Quartermaster, Kia EV9, Lamborghini Revuelto και Huracan Sterrato, McLaren 750S και Solus GT, McMurtry Speirling Pure, MINI Aceman, MAG4 XPower και Cyberster, Nio ET5, Porsche 718 Spyder RS, Cayenne και Mission X, Renault R5 Turbo 3E και Singer DLS Turbo.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!