Ο Daniel Ricciardo με Red Bull F1 στην ενδοχώρα της Αυσταλίας (video)

Ο πάντα χαμογελαστός Daniel Ricciardo μας ταξιδεύει με το μονοθέσιο της Red Bull στην ενδοχώρα της Αυστραλίας και σε άλλες όμορφες, αντισυμβατικές για αυτοκίνητο της F1 διαδρομές.

Κανένας καλός δεν χάνεται, λέει ο σοφός λαός και κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον Daniel Ricciardo, ο οποίος μπορεί να έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Formula 1, αλλά με το ταλέντο του και τον ευχάριστο χαρακτήρα του, δίνει το δικό του σόου στο πιο πρόσφατο βίντεο της Oracle Red Bull Racing, με φόντο της ενδοχώρα της Αυστραλίας.

Ακολουθεί τα βήματα του αείμνηστου Ken Block, που πρόσφερε εντυπωσιακό θέαμα, με τα ειδικά εξελιγμένα και πανίσχυρα αυτοκίνητά του, ή του Travis Pastrana που έκανε άλματα που έκοβαν την ανάσα. Ένα μονοθέσιο δεν μπορεί να προσφέρει αντίστοιχο θέαμα, αλλά η αντισυμβατική διαδρομή που έχει επιλεγεί κάνει το project ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σίγουρα διασκεδαστικό.

Συναγωνίζεται μοτοσικλέτα, αεροπλάνο, αγωνιστικό αυτοκίνητο, σε χώμα, άσφαλτο και πίστα, κάνοντας και πέρασμα μέσα από αστικό περιβάλλον, για το απαραίτητο pit stop και προκειμένου να κάνει ανεφοδιασμό, αλλά και τα ψώνια του.

Η αντίθεση που δημιουργεί η κόντρα του μονοθεσίου με το θηριώδες Red Bull Mitsubishi Triton Trophy Truck, του Toby Prices είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, ενώ το βαθμό δυσκολίας του εγχειρήματος ανεβάζει η αποφυγή των διάσημων κατοίκων της Αυστραλίας, όπως τα κοάλα και τα καγκουρό.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!