Fast X, η προ-τελευταία ταινία της επικής σειράς (video)

Ο Dominic Toretto (Vin Diesel) και η συμμορία του έχει να αντιμετωπίσει έναν από τους σκληρότερους αντιπάλους, που διψάει για εκδίκηση, τον Dante (Jason Mamoa).

Η νέα ταινία “Μαχητές των Δρόμων 10” (Fast X) έχει κάνει αίσθηση στους λάτρεις του action κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο. Αυτή η δημοφιλής σειρά ταινιών ξεκίνησε το 2001 και έχει καταφέρει να κερδίσει μια μεγάλη και πιστή κοινότητα θαυμαστών, που απολαμβάνουν τις εντυπωσιακές σκηνές δράσης και την αδρεναλίνη που προκαλεί η ταχύτητα των αυτοκινήτων.

Αυτό αποτελεί το πρώτο μέρος του… τέλους, δηλαδή θεωρητικά και σύμφωνα με τον Vin Diesel θα υπάρξει ακόμα μία ταινία Fast & Furious. Η νέα ταινία θα προβληθεί στις μεγάλες οθόνες στις 19 Μαΐου 2023.

Στην ταινία Fast X λοιπόν, ο Jason Mamoa είναι η τελευταία προσθήκη στην πρόσφατη ταινία, ο οποίος με το όνομα Dante θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του που εξολόθρευσε η συμμορία του Dominic Toretto (Vin Diesel). Ο Dante έβαλε στόχο τον 8χρονο γιο του Dominic και γνωρίζετε καλά -όσοι παρακολουθείτε τη σειρά ταινιών- ότι με την οικογένεια Toretto δεν πρέπει να τα βάζει κανείς.

Η ταινία διαδραματίζεται σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Rio De Janeiro και σε πολλές ακόμα τοποθεσίες. Να σημειωθεί ότι το κόστος της ταινίας φτάνει περίπου τα 340 εκατομμύρια δολάρια.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!