Mercedes-AMG ONE: Απόλυτες επιδόσεις

Η Mercedes-AMG μας ξεναγεί στα άδυτα της εκρηκτικής ONE, μέσα από ένα μοναδικό βίντεο που δημιούργησε για το κορυφαίο μοντέλο της.

Με τεχνολογία κατευθείαν από τη Fomrula 1, αυτή η Mercedes-AMG ONE είναι το απόλυτο αυτοκίνητο επιδόσεων, με κορυφαία απόδοση. Συνδυάζει έναν θερμικό κινητήρα 1,6 λίτρων, με διάταξη V6 και τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ.

Η συνδυαστική απόδοση αγγίζει την εξωπραγματική τιμή των 1.063 ίππων. Οι επιδόσεις του κόβουν την ανάσα, αφού επιταχύνει από στάση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, στα 200 χλμ./ώρα σε 7 δλ. και στα 300 χλμ./ώρα σε μόλις 15,6 δλ., με τη μέγιστη ταχύτητα να φτάνει τα 352 χλμ./ώρα!

Το εσωτερικό είναι ντυμένο με carbon και τα αγωνιστικά καθίσματα είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Διαθέτουν δύο ρυθμίσεις, με γωνία πλάτης 25 μοιρών ή 30 μοιρών. Το τιμόνι είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο, ενώ τα πεντάλ κινούνται μηχανικά, σε 11 διαφορετικές θέσεις.

Η Mercedes-AMG ONE θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή, μόνο 275 αυτοκινήτων, με την τιμή της να εκτιμάται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!