Απολαύστε Apple Music στα μοντέλα της Audi

Ενσωμάτωση του Apple Music στο σύστημα πολυμέσων της Audi, με άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια και 30.000 λίστες αναπαραγωγής.

Απολαύστε Apple Music στα μοντέλα της Audi

Ενσωμάτωση του Apple Music στο σύστημα πολυμέσων της Audi, με άμεση πρόσβαση σε περισσότερα από 90 εκατομμύρια τραγούδια και 30.000 λίστες αναπαραγωγής.

Η Audi ενσωματώνει σε επιλεγμένα μοντέλα της το Apple Music, μια premium συνδρομητική υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης μουσικής. Η προσθήκη του Apple Music στο σύστημα πολυμέσων δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στη συνδρομή τους, απευθείας από την οθόνη Multi-Media Interface (MMI), χρησιμοποιώντας δεδομένα από την διαδικτυακή σύνδεση του αυτοκινήτου. Αυτή η ενσωμάτωση επιτρέπει στους συνδρομητές του Apple Music να βρίσκουν την αγαπημένη τους μουσική και να ανακαλύπτουν ακόμη περισσότερα είδη.

Μέσω της νέας δυνατότητας και του προσωπικού τους λογαριασμού στο Apple Music, οι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση απευθείας από το σύστημα πολυμέσων της Audi, χωρίς να απαιτείται bluetooth ή USB. Μετά την σύνδεση μιας ενεργής συνδρομής με το όχημα, οι  χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν πλήρη κατάλογο 90 εκατομμυρίων τραγουδιών και σε δεκάδες χιλιάδες λίστες αναπαραγωγής, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων νέων για δραστηριότητες, εξατομικευμένων συλλογών και σταθμών με συγκεκριμένο ύφος μουσικής – όλα χωρίς διαφημίσεις.

Η ενσωμάτωση του Apple Music θα συμπεριλαμβάνεται σε όλα σχεδόν τα οχήματα Audi στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία, ξεκινώντας από τα μοντέλα του 2022. Η ενσωμάτωση θα είναι διαθέσιμη και σε οχήματα που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία μέσω μιας αυτόματης over-the-air ενημέρωσης.

Για να ενεργοποιήσουν το Apple Music, οι πελάτες πρέπει απλώς να ανοίξουν την εφαρμογή στο σύστημα πολυμέσων της Audi και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδεθούν με το Apple ID που χρησιμοποιούν για το Apple Music. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγκατάστασης, πρέπει απλώς να εισαγάγουν έναν κωδικό επαλήθευσης που αποστέλλεται στο κινητό τους.

Για τους κατόχους Audi στην Ευρώπη, το κόστος των δεδομένων δικτύου που χρησιμοποιούνται τιμολογείται μέσω πακέτου δεδομένων που διατίθεται από την Cubic-Telekom. Τα τρία πρώτα gigabyte είναι δωρεάν. Τα οχήματα Audi διαθέτουν επίσης υποστήριξη Apple CarPlay. Οι οδηγοί μπορούν να συνδέσουν το iPhone τους ασύρματα (ή μέσω USB) και να λάβουν οδηγίες για την κίνηση τους με βάση τις κυκλοφοριακές συνθήκες, να πραγματοποιούν κλήσεις, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα και να ακούν μουσική, απλά πατώντας την οθόνη αφής ή χρησιμοποιώντας τον φωνητικό έλεγχο Siri.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!