3 νέα scooter και «παπιά» που οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου

Και τα 3 υπόσχονται άνετη μετακίνηση εντός αστικού ιστού, ενώ διαθέτουν κινητήρες 125 κυβικών και οδηγούνται και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

3 νέα scooter και «παπιά» που οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου

Και τα 3 υπόσχονται άνετη μετακίνηση εντός αστικού ιστού, ενώ διαθέτουν κινητήρες 125 κυβικών και οδηγούνται και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Τα μηχανάκια μικρού κυβισμού αποτελούν μια παραδοσιακά αγαπημένη επιλογή για τους ελληνικούς δρόμους καθώς είναι οικονομικά τόσο στην αγορά όσο και στη συντήρηση, ενώ προσφέρουν εύκολη και άνετη μετακίνηση εντός του αστικού ιστού.

Μάλιστα, από τα μέσα του 2021 ισχύει η ισοδυναμία των διπλωμάτων οδήγησης αυτοκινήτου (κατηγορία Β) και δικύκλου χαμηλού κυβισμού (κατηγορία Α1). Πρακτικά αυτό σημαίνει πως, οι κάτοχοι άδειας οδήγησης αυτοκινήτου έχουν το δικαίωμα, εφόσον τηρούν κάποιες προϋποθέσεις, να οδηγούν και μηχανή με κινητήρα έως 125 κυβικά.

Παραθέτουμε παρακάτω 3 νέα μηχανάκια με κινητήρες έως 125 κυβικά, καθώς και σχετικά links με περισσότερες πληροφορίες.

Voge SR1 ADV

Η Voge, με το το SR1 ΑDV των 125 κ. εκ., απευθύνεται σε κοινό από το χώρο του αυτοκινήτου και εν γένει νέους αναβάτες, κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου και Α1, αντίστοιχα. Σε συνδυασμό με επιθετική εμφάνιση, τα πάνελ του αμαξώματος είναι στιβαρά και με το υψηλής αντοχής ατσάλινο πλαίσιο, επιτρέπουν στο scooter να αντιμετωπίζει δύσκολες συνθήκες, ενώ τα Full LED φωτιστικά σώματα διασφαλίζουν τη νυχτερινή ορατότητα.

VOGE SR1 ADV 125

Ο υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας των 125cc με το ψυγείο ενσωματωμένο στο κάρτερ διατηρεί την κατανάλωση καυσίμου σε χαμηλά επίπεδα, ενώ η ύπαρξη στάνταρ συστήματος ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control) επαναφέρει τα πράγματα στη θέση τους σε κάθε οδηγική υπερβολή, ενώ το SR1 ADV διαθέτει δικάναλο ΑBS.

Η τιμή του νέου SR1 ADV διαμορφώνεται στα 2.895 € και το μοντέλο διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: Μαύρο/Γκρι και Κόκκινο/Γκρι. Συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, και για την απόκτησή του υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής μέχρι 72 δόσεις χωρίς προκαταβολή μέσω των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της εταιρείας.

Δείτε περισσότερα για το Voge SR1 ADV

QJMotor LTM 125

Το νέο LTM 125 της QJMotor έρχεται να προστεθεί στην σύγχρονη τεχνολογικά γκάμα scooter, φέρνοντας μαζί του τη διαχρονική σχεδιαστική αύρα των ’60s. Οι στρογγυλοί καθρέπτες, η διχρωμία για το ανάγλυφο κάλυμμα της σέλας με τις διπλές εξωτερικές ραφές και το τρισδιάστατο σήμα της QJMotor κάτω από τον προβολέα, δίνουν ρετρό και πλούσιο χαρακτήρα στο νέο LTM 125. Το επίπεδο πάτωμα χωρίς κεντρικό τούνελ έχει μεγάλη επιφάνεια που διευκολύνει την καθημερινή και συχνή χρήση του νέου LTM 125, αποτελώντας παράλληλα και έναν επιπλέον χώρο φόρτωσης.

qjmotor ltm 125 (8)

Ο τετράχρονος κινητήρας των 125 κυβικών έχει κατανάλωση 2.3 λίτρα/100 χιλιόμετρα (WMTC3) και σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 6 λίτρων, χαρίζουν στο νέο LTM 125 σύμφωνα με την QJMotor μεγάλη αυτονομία και οικονομία χρήσης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!