Η μεγαλύτερη παραγγελία ηλεκτρικών MINI στην Ευρώπη

Η Deloitte παραγγέλνει 140 MINI Electric για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά εταιρικά αυτοκίνητα

Η μεγαλύτερη παραγγελία ηλεκτρικών MINI στην Ευρώπη

Η Deloitte παραγγέλνει 140 MINI Electric για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά εταιρικά αυτοκίνητα

Όλο και περισσότεροι οδηγοί επιλέγουν ένα ηλεκτρικό μοντέλο ως εταιρικό αυτοκίνητο. Έτσι έγινε και στη Deloitte, που το 26% των εργαζομένων επέλεξε να κινηθεί… ηλεκτρικά. Για να καλύψει αυτή την αυξανόμενη ζήτηση, η Deloitte έχει παραγγείλει 140 ηλεκτρικά MINI, που σύμφωνα με τη BMW είναι η μεγαλύτερη παραγγελία αμιγώς ηλεκτρικών MINI στην Ευρώπη μέχρι τώρα. Με μια πρόσθετη υποδομή φόρτισης, η Deloitte θέλει να συμβάλει σημαντικά στην κλιματική ουδετερότητα.

Η Deloitte πήρε τα πρώτα 100 MINI Electric στον στόλο της τον περασμένο Αύγουστο και τώρα προσθέτει άλλα 140 αυτοκίνητα στον ηλεκτρικό της στόλο. Τα αμιγώς ηλεκτρικά MINI με τους εντυπωσιακούς πράσινους καθρέφτες, στο χρώμα της Deloitte, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους νέους υπαλλήλους. Συνολικά η συγκεκριμένη εταιρία έχει παραγγείλει 540 νέα MINI από τον περασμένο Ιούνιο.

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Deloitte συμβαδίζει με την αυξανόμενη ζήτηση για υβριδικά οχήματα στην εταιρεία. Από τον Ιούνιο του 2021, τα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα αντιπροσωπεύουν το 88% όλων των εταιρικών αυτοκινήτων που παραγγέλθηκαν. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι οι εργαζόμενοι προτιμούν τις βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις από τα συμβατικά αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Εκτός από την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η Deloitte επενδύει σημαντικά στην υποδομή ηλεκτρικών οχημάτων της. Για παράδειγμα, τα γραφεία της στο Βέλγιο διαθέτουν σήμερα 540 σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα και υβριδικά plug-in.

«Όλες οι επενδύσεις μας στη βιώσιμη κινητικότητα είναι μέρος του στόχου της Deloitte να είναι ουδέτερη ως προς το CO2 έως το 2030. Καθώς ο στόλος μας αντιπροσωπεύει το 70% του αποτυπώματος άνθρακα. Γι ‘αυτό ξεκινήσαμε ένα νέο πρόγραμμα κινητικότητας το 2017. Συνεργαζόμαστε επίσης επιτυχώς με το MINI εδώ και πολλά χρόνια και χαίρομαι που αυξήσαμε τον ενθουσιασμό για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη Deloitte. Το γεγονός ότι ένας στους τέσσερις νέους υπαλλήλους επιλέγει τώρα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μου δίνει τη σιγουριά ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για να κάνουμε την Deloitte πρωτοπόρο στη βιώσιμη κινητικότητα », λέει ο Piet Vandendriessche, CEO της Deloitte Belgium.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!