Fantastic Eight: Τα 8 θαύματα της ecocar

H ecocar είναι η εταιρία που ήρθε να αποδείξει ότι πίσω από το πιο μικρό θαύμα, υπάρχει μια μεγάλη ιδέα!

Fantastic Eight: Τα 8 θαύματα της ecocar

H ecocar είναι η εταιρία που ήρθε να αποδείξει ότι πίσω από το πιο μικρό θαύμα, υπάρχει μια μεγάλη ιδέα!

Ακριβώς την στιγμή που οι οδηγοί (ιδιώτες και επαγγελματίες), αναζητούσαν ένα θαύμα μετακίνησης που θα του έβγαζε από το αδιέξοδο του καθημερινών δρομολογίων, η ecocar δεν σχεδίασε 1 μόνο θαύμα… αλλά 8!

Τα 8 αυτά, 100% ηλεκτρικά οχήματα πόλης, είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν, να φορτώσουν, να βολτάρουν, να παρκάρουν εύκολα αλλά και να σεβαστούν το περιβάλλον.

Η ενασχόλησή της ecocar με την μικροκινητικότητα και την ηλεκτροκίνηση μετρά ήδη 6 χρόνια. Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της ECO//SUN – ecocar κυκλοφόρησε στην Θεσσαλονίκη το 2017 και πολύ γρήγορα κατόρθωσε να κατακτήσει τις αγορές πολλών πόλεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Τα 8 θαύματα της ecocar:

1. ecocar city

Δηλώνει «παιδί της πόλης» και του αρέσει να εξερευνά τις διαδρομές της. Έχει μήκος μόλις 2,245 μ., πλάτος 1,30 μ. και ύψος 1,57 μ. για να προσφέρει απίστευτη ευελιξία στην οδήγηση και ευκολία στο παρκάρισμα. Αν και μικρό, προσφέρει άνετους χώρους για δύο επιβάτες και μεγάλο εύρος μετακινήσεων, χάρη στη μέγιστη ταχύτητα που φτάνει τα 80 χλμ/ώρα.

Ο ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει 7,5 kW (10,2 ίππους) και προσφέρει ζωηρές επιταχύνσεις. Για την τροφοδοσία του με ηλεκτρική ενέργεια φροντίζει η μπαταρία λιθίου 21 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως 250 χλμ. με μία πλήρη φόρτιση. Το βασικότερο όλων; Καταναλώνει περίπου 1,2 €/100 χλμ., κυκλοφορεί καθημερινά ελεύθερα στον Δακτύλιο της Αθήνας και έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας!

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του ecocar city είναι η τεχνολογία, καθώς εξοπλίζεται με οθόνη αφής MP5, σύστημα πλοήγησης GPS με πλήρως ελληνικό μενού και Bluetooth για ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο.

Αν δεν είναι ξεκάθαρο το πόσο …γρήγορο θέλεις το ecocar city σου, δες αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του ecocar city εδώ ή διαμόρφωσε εδώ το δικό σου ecocar σε εκδοχή City Low Speed και City Hight Speed.

 

2. ecocar pocco 

Μπορεί η ευελιξία, η πρακτικότητα και η οικονομία ενός microcar να συνδυαστεί με τη μοντέρνα αισθητική, την εμβέλεια, την άνεση και την πολυτέλεια ενός συμβατικού αυτοκινήτου; Η απάντηση είναι θετική και ακούει στο όνομα ecocar pocco.

Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας των 15 kW (20,5 ίπποι) και 100 Nm ροπής προσφέρει αξιοζήλευτες επιδόσεις: 0-60 χλμ./ώρα σε 3’’ και μέγιστη ταχύτητα 90 χλμ./ώρα. Παράλληλα, η μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 9,2 kWh εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία 110 χλμ., ενώ μπορεί να φορτίζει σε πρίζα σούκο σε 6-8 ώρες.

Το ecocar pocco κυκλοφορεί καθημερινά ελεύθερα στον Δακτύλιο της Αθήνας και έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα, προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός μεγαλύτερου αυτοκινήτου, προσθέτοντας άνεση και πολυτέλεια στις καθημερινές μετακινήσεις.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: air-condition, ψηφιακό πίνακα ελέγχου LCD, σύστηµα πολυµέσων µε κεντρική οθόνη αφής και δυνατότητα σύνδεσης smartphone μέσω Bluetooth, κάµερα οπισθοπορείας, ηχητική υποβοήθηση στάθµευσης πίσω, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι, 4 ηχεία, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειριστήριο, θέση στήριξης smartphone και θύρα USB.

Και η ασφάλεια όμως βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο με δισκόφρενα εμπρός, σύστηµα ABS µε EBD, ένδειξη πρόσδεσης ζωνών ασφαλείας και ένδειξη πίεσης ελαστικών.

Το στυλ είναι επίσης ένα από τα δυνατά σημεία του ecocar pocco. Την καλαίσθητη εμφάνιση συμπληρώνει η ευρεία παλέτα χρωματικών συνδυασμών για να επιλέξεις εκείνον που ταιριάζει στον χαρακτήρα και το στυλ σου.

Δες εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του οχήματος, διαμόρφωσέ το στο προσωπικό σου γούστο.

 

3. ecocar city van και 4. ecocar city pickup

Η μικροκινητικότητα δεν είναι προνόμιο μόνο του ιδιώτη. Η ecocar προσφέρει λύσεις και για τον επαγγελματία, που θέλει να μεταφέρει καθημερινά στην πόλη τα προϊόντα ή τον εξοπλισμό του, με μεγάλη ευελιξία, εξαιρετικά χαμηλό κόστος, χωρίς τον περιορισμό του Δακτυλίου στην Αθήνα και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.

Υπάρχουν διαθέσιμα δύο μοντέλα έτσι ώστε ο επαγγελματίας να επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στην δραστηριότητά του: το ecocar city van και το ecocar city pickup.

Είναι αμφότερα 100% ηλεκτρικά με μεγάλη αυτονομία (έως 300 χλμ.), έχουν μέγιστη ταχύτητα 80 χλμ./ώρα και με μήκος 3,15 μ. συνδυάζουν ευκολία οδήγησης και παρκαρίσματος με αξιοζήλευτες μεταφορικές δυνατότητες (έως 300 κιλά).

Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος έτσι ώστε να κάνει την καθημερινότητα του επαγγελματία πιο άνετη και ξεκούραστη και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα πολυμέσων με ηχοσύστημα, συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας, ψηφιακό πίνακα οργάνων, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειριστήριο, κλιματισμό, ραδιόφωνο, ηλιοροφή και ζάντες αλουμινίου.

Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να δουν εδώ όλα τα χαρακτηριστικά των ecocar city van και ecocar city pickup, ή να το διαμορφώσουν όπως θέλουν εδώ.

 

5. G300 και 6. W300

Η ecocar λατρεύει να μας ξαφνιάζει. Γι΄ αυτό και μας συστήνει τα 300αρια της: G300 και W300. Τα δυο αυτά micro-θαύματα μπορεί να «νιώθουν» επιβατικά, αλλά κατά βάθος είναι επαγγελματίες και με άδεια! Η μπαταρία λιθίου προσφέρει έως 220χλμ ηλεκτρική αυτονομία, δυνατότητα ωφέλιμου φορτίου 270 κιλών και τελική ταχύτητα 90χλμ/ώρα.

Ο εξοπλισμός άνεσης δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, που θέλει να κυκλοφορεί και ως επιβατικό! Air condition, ABS, κεντρικό κλείδωμα, ηχοσύστημα, σύστημα «Find My Car», έξυπνη έγχρωμη οθόνη πληροφοριών κ.α. που ούτε μπορεί κανείς να φανταστεί.

Αλλά επειδή έρωτας χωρίς «παίδεμα» δεν λέει, ετοιμαστείτε για έναν και μόνο προβληματισμό: το G300 έχει ένα παραπάνω χρώμα επιλογής.

Δες εδώ και εδώ αντίστοιχα ποιο από τα δυο θα «μεταφέρει» τη συναρπαστική ζωή σου!

 

7. Victory Van και 8.Victory Pick Up

Δυο ακόμα εκδόσεις από την ecocar, πραγματική …victory! Τα Victory Van και Pick Up πιάνουν τα 100χλμ/ ώρα, ενώ επιτυγχάνουν γρήγορη φόρτιση μπαταρίας, σε 1 ώρα και 40 λεπτά. Τα Victory Van και Victory Pick Up είναι τα επαγγελματικά που μπορείς να εμπιστευτείς το φορτίο σου, χωρίς δεύτερη σκέψη. Κλειστό ή ανοιχτό; Με ωφέλιμο φορτίο 965kg ή 1190kg; Η μέγιστη γωνία αναρρίχησης είναι η ίδια (25%-28%) όπως και η μέγιστη αυτονομία 300χλμ. Το τιμόνι και στις δυο εκδόσεις είναι πολυλειτουργικό, η οθόνη αφής επίσης έχει πολλαπλές λειτουργείες και το παρκάρισμα γίνεται άνετα χάρη στους πίσω αισθητήρες.

Ό,τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας με οικολογική συνείδηση θα το βρει εδώ και μπορεί να κλείσει ένα test drive γνωριμίας εδώ.

 

Ecocar και Eco Sun: Οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Η νέα εποχή για την Eco Sun έφτασε, καθώς μεταφέρθηκε σε καινούργιες εγκαταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα έχει αναβαθμιστεί σε υπηρεσίες και ανθρώπινο δυναμικό.

Από 01/08/2023, οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της Eco Sun και των ηλεκτρικών οχημάτων της Ecocar βρίσκονται στην περιοχή του Αεροδρομίου «Μακεδονία», στη διεύθυνση: 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Πειραιάς, Θεσσαλονίκη.

Στις νέες εγκαταστάσεις λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες της Eco Sun, όπως είναι το Τεχνικό & Εμπορικό τμήμα, Λογιστήριο και Logistics. Επίσης στεγάζονται: το συνεργείο επισκευής ηλεκτρικών οχημάτων Ecocar, το τμήμα ανταλλακτικών, οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και η έκθεση – showroom καινούργιων & μεταχειρισμένων οχημάτων Ecocar.

Με τις νέες εγκαταστάσεις έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον περιορισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Μια επίσκεψη θα σε πείσει.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!