Αποκαλύφθηκε η περιορισμένη έκδοση του Cupra Formentor VZN

Το σπορ SUV Cupra Formentor απέκτησε ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού περιορισμένης παραγωγής, με πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Αποκαλύφθηκε η περιορισμένη έκδοση του Cupra Formentor VZN

Το σπορ SUV Cupra Formentor απέκτησε ένα νέο επίπεδο εξοπλισμού περιορισμένης παραγωγής, με πρόσθετα χαρακτηριστικά.

Η Cupra αποκάλυψε το νέο Formentor VZN, μια περιορισμένη έκδοση του σπορ coupe-SUV της ισπανικής μάρκας, που διαθέτει αρκετές ειδικές αισθητικές οι οποίες το διαφοροποιούν σε σχέση με το κορυφαίο μοντέλο. Όπως και το VZ3, το VZN προσφέρεται μόνο με τον ισχυρότερο κινητήρα του Formentor: έναν turbo 2λιτρο 4κύλινδρο TSI απόδοσης 310 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου DSG και στους τέσσερις τροχούς.

Οι εξωτερικές τροποποιήσεις του VZN περιλαμβάνουν νέες ματ μαύρες ζάντες 19 ιντσών, ματ μαύρο φινίρισμα στη γρίλια και τα καλύμματα των καθρεπτών και μαύρα σήματα Cupra. Το χρώμα του αμαξώματος περιορίζεται σε Midnight Black και το νέο Mountain Green, αποκλειστικό για το VZN. Στο εμπρός μέρος υπάρχουν προβολείς LED με κάμερα πολλαπλών λειτουργιών που τροφοδοτεί με πληροφορίες, όπως τα όρια, την οθόνη του οδηγού.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα μαύρα μπάκετ καθίσματα Dinamica και δερμάτινα καθίσματα Cupra, θερμαινόμενο τιμόνι, πανοραμική ηλιοροφή, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Beats Audio και κάμερα θέασης από επάνω.

Το Dynamic Chassis Control του VZ3 μεταφέρεται και στο VZN. Οι επιδόσεις παραμένουν αμετάβλητες σε σχέση με το VZ3, με το VZN να προσφέρει τον ίδιο χρόνο επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!