Η Nissan προετοιμάζεται για το Tokyo Auto Salon 2024

Δείτε τα αυτοκίνητα που θα εκθέσει η Nissan στo Tokyo Auto Salon 2024.

Η Nissan προετοιμάζεται για το Tokyo Auto Salon 2024

Δείτε τα αυτοκίνητα που θα εκθέσει η Nissan στo Tokyo Auto Salon 2024.

H Nissan προετοιμάζεται για την έκθεση Tokyo Auto Salon 2024, ανακοινώνοντας τα αυτοκίνητα που θα παρουσιάσει, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και πέντε concept. Το Tokyo Auto Salon 2024 θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου. To μονοθέσιο 3ης γενιάς που θα αγωνιστεί στο Tokyo E-Prix της Formula E, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ηλεκτρικών μονοθεσίων το Μάρτιο του 2024, θα πρωταγωνιστήσει στο περίπτερο της ιαπωνικής εταιρείας.

Το αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο θα συνοδεύεται από πρωτότυπες εκδόσεις των: Caravan, X-Trail, Roox, και March καθώς και σειρές αυτοκινήτων δρόμου του αγωνιστικού τμήματος Nismo. Επιπλέον, δύο οχήματα της Nissan Motorsports & Customization (NMC) θα εκτεθούν από την Autech. Ακόμα, από το περίπτερο της Nissan θα υπάρξουν ζωντανές μεταδόσεις στον επίσημο λογαριασμό της Nissan στο YouTube, καθώς επίσης και διαδραστική επικοινωνία από το περίπτερο με θαυμαστές από όλο τον κόσμο.

Nissan e-4ORCE 04 Formula E racecar

Το Nissan e-4ORCE 04, το αγωνιστικό μονοθέσιο τρίτης γενιάς, το οποίο παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2022, φέρει εντυπωσιακό χρωματισμό αμαξώματος, με το άνθος κερασιάς να συμβολίζει την Ιαπωνία. Το μοντέλο πρόκειται να λάβει μέρος στον αγώνα του Τόκιο για το Πρωτάθλημα της Formula E, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για το Μάρτιο του 2024.

Nissan Formula E Gen3

Mobile-Hub υποστήριξης καταστροφών

Βασισμένο στο Caravan, αυτό το Mobile-Hub υποστήριξης καταστροφών έχει προσαρμοστεί ώστε να λειτουργεί ως ένας κινητός κόμβος υποστήριξης σε περιόδους καταστροφής. Εξοπλισμένο με πολλά σετ φορητών μπαταριών, το μοντέλο έχει στόχο να σώζει ζωές και να φέρνει λύσεις σε περιοχές που επλήγησαν από καταστροφές.

X-Trail Crawler Concept

Βασισμένο στο αυθεντικό SUV X-Trail, το X-trail Crawler Concept έχει ενισχυμένη «γεύση» εκτός δρόμου. Το εξωτερικό παραπέμπει στον κόσμο της αναρρίχησης, έτοιμο για απότομα και ανώμαλα εδάφη και ο χώρος των αποσκευών περιέχει τα κατάλληλα εργαλεία για τέτοιου είδους περιπέτειες.

Nissan X-Trail Crawler Concept

Roox Beams Customized Concept

Βασισμένο στο νέο Roox που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, το concept είχε την επιμέλεια του ιαπωνικού οίκου μόδας Beams. Το ύφασμα τζιν χρησιμοποιείται τόσο για την εσωτερική, όσο και για την εξωτερική διακόσμηση, για να δώσει την εντύπωση ενός οχήματος που κάνει όλους να νιώθουν ότι είναι έτοιμοι για βόλτα. Η μοναδική, παιχνιδιάρικη προσέγγιση της Beams χαρακτηρίζει απόλυτα αυτό το αυτοκίνητο.

March Customized Concept

Αυτή η έκδοση του March εξερευνά νέες ιδέες για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Μετά το Cube Refreshed & Retro Concept που παρουσιάστηκε στο Tokyo Auto Salon 2023, το concept εξερευνά ένα όχημα που συνοδεύει τη ζωή των νέων με στυλ και εσωτερική δύναμη.

X-Trail Autech Sports Spec Concept

Serena Autech Sports Spec Concept

Η Autech είναι μια μάρκα που κληρονομεί την εμπειρία της Nissan Motorsports & Customization από την κατασκευή μιας ευρείας σειράς custom αυτοκινήτων και επεκτείνει το στυλ της με μια σπορ και πολυτελή αίσθηση. Το Serena Autech ενσωματώνει ένα πνεύμα σπορ και ταυτόχρονα πολυτέλειας, ενώ το X-Trail Autech βασίζεται στο εργοσταστιακό X-Trail.

Αμφότερα τα concept ενισχύουν περαιτέρω την αίσθηση πολυτέλειας, επιτρέποντας μια γραμμική, διασκεδαστική, σπορ, άνετη και σταθερή οδήγηση στην πόλη, αλλά και σε μεγάλες διαδρομές. Τα concept που φέρουν την επωνυμία της κορυφαίας σπορ εταιρείας Autech, επιδιώκουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στην οδήγηση.

Nissan GT-R Nismo

Μετά το Nissan GT-R MY2024 που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο, σειρά έχει να παρουσιαστεί το Nissan GT-R Nismo. Αυτό το μοντέλο επιδιώκει τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του GT-R με εξελιγμένη αγωνιστική τεχνολογία, αναβαθμισμένη αεροδυναμική και ειδικά ρυθμισμένες αναρτήσεις, ενώ προσφέρει βελτιωμένο κράτημα στις στροφές χάρη στο πρόσθετο μηχανικό εμπρός διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Nissan GT-R NISMO

Fairlady Z Nismo

Το Fairlady Z Nismo είναι εξοπλισμένο με μοναδικά αεροδυναμικά στοιχεία και είναι ειδικά ρυθμισμένο για την έκδοση Nismo των 420 ίππων. Το όχημα διαθέτει ισχυρή επιτάχυνση και εξελιγμένο κιβώτιο με βελτιωμένη ανθεκτικότητα και απόκριση αλλαγής ταχυτήτων.

Nissan Fairlady Z NISMO

Skyline Nismo

Το Skyline Nismo εξελίχθηκε με στόχο να είναι το απόλυτο αυτοκίνητο GT. Για να μπορεί να οδηγηθεί πιο γρήγορα, πιο άνετα και με ηρεμία, το Skyline Nismo συνδυάζει αεροδυναμική και τεχνολογίες πλαισίου που χρησιμοποιούν τη μοναδική αγωνιστική τεχνολογία της Nismo. Ενώ εκφράζει τη δύναμη των Skyline του παρελθόντος, το χαμηλό ύψος αυτού του sedan υψηλών επιδόσεων του δίνει μια τολμηρή εμφάνιση, ενώ ο ειδικά ρυθμισμένος κινητήρας από τη Nismo υπόσχεται οδηγικές επιδόσεις και εμφάνιση που αποτελούν το αποκορύφωμα του Skyline GT.

Nissan Skyline NISMO

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!