Το Nissan X-Trail Crawler Concept είναι σχεδόν έτοιμο να αποκαλυφθεί

Αυτό το Nissan X-Trail θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αφιλόξενα εδάφη.

Το Nissan X-Trail Crawler Concept είναι σχεδόν έτοιμο να αποκαλυφθεί

Αυτό το Nissan X-Trail θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αφιλόξενα εδάφη.

Η Nissan φαίνεται να έχει πάθει μία τρέλα για concept αυτοκίνητα, με ένα σωρό φρέσκα πρωτότυπα αυτοκίνητα που προορίζονται για το Tokyo Auto Salon τον Ιανουάριο, συμπεριλαμβανομένης μιας υπερυψωμένης έκδοσης του X-Trail που ονομάζεται «Crawler Concept». Σε αντίθεση με τη σειρά Hyper concept που αποκάλυψε η ιαπωνική εταιρεία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ιαπωνίας τον Οκτώβριο, τα πέντε concept που πρόκειται να παρουσιαστούν στην εκδήλωση του Ιανουαρίου θα βασίζονται σε τρέχοντα μοντέλα παραγωγής.

Η Nissan μας έχει δώσει μόνο μία σκιερή εικόνα από το X-Trail Crawler Concept. Μπορούμε να δούμε την υπογραφή των προβολέων LED του αυτοκινήτου και κάπου εκεί τελειώνουν τα διακριτά χαρακτηριστικά. Η τεράστια απόσταση από το έδαφος παρέχεται από την ανυψωμένη ανάρτηση και τα ελαστικά εκτός δρόμου. Στην οροφή υπάρχουν 9 μεμονωμένα φωτιστικά σώματα LED στο εμπρός μέρος της σχάρας οροφής.

Η Nissan αναφέρει ότι το Crawler Concept έχει ενισχυμένη γεύση εκτός δρόμου και σκληρές σχέσεις. Το εξωτερικό αντιπροσωπεύει έναν κόσμο που το concept αναρριχάται βράχους, τρέχει σε απότομο και δύσβατο έδαφος, ενώ ο χώρος αποσκευών περιέχει τα εργαλεία που πάντα αναζητούσαν στο X-Trail.

Δεδομένης της επικέντρωσης στις εκτός δρόμου ικανότητες, αναμένεται ότι το Crawler Concept θα χρησιμοποιεί το σύστημα τετρακίνησης του βασικού X-Trail. Αυτό θα σήμαινε 213 ίππους από μια διάταξη διπλού ηλεκτροκινητήρα και ένα βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων.

Αυτό που δεν περιμένουμε είναι το X-Trail Crawler Concept να βγει στην παραγωγή ή έστω να προλογίσει ένα αυτοκίνητο παραγωγής, με τον ίδιο τρόπο που έκανε το Hyper Adventure concept, παρά την επιθετική σχεδίαση εκείνου του αυτοκινήτου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!