Τι θα δείξει η Mazda στο Japan Mobility Show 2023

Το περίπτερο της Mazda στην έκθεση του Τόκιο θα επικεντρώνεται στο MX-5, με την αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου για το 2024 αλλά και μία έκπληξη για τα παιδιά.

Τι θα δείξει η Mazda στο Japan Mobility Show 2023

Το περίπτερο της Mazda στην έκθεση του Τόκιο θα επικεντρώνεται στο MX-5, με την αναβαθμισμένη έκδοση του μοντέλου για το 2024 αλλά και μία έκπληξη για τα παιδιά.

Στην Έκθεση Japan Mobility Show 2023 που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου, στο Tokyo Big Sight, η παρουσία της Mazda θα εστιάζει στο MX-5. Το best seller roadster όλων των εποχών θα είναι ο πρωταγωνιστής σε ένα σκηνικό που θα έχει τίτλο «The Future Created by the Love of Cars».

Το “παρών” θα δώσουν διάφορα μοντέλα ΜΧ-5, μεταξύ των οποίων και η αναβαθμισμένη έκδοση της τωρινής τέταρτης γενιάς, η οποία θα πραγματοποιήσει στην έκθεση την πρώτη της επίσημη εμφάνιση και θα κυκλοφορήσει το 2024.

Θα υπάρχουν επίσης ένα MX-5 πρώτης γενιάς, ένα μικρότερο σε μέγεθος MX-5, που θα προσφέρει τη δυνατότητα προσομοιωμένης εμπειρίας στα παιδιά, καθώς και ένα MX-5 SeDV (Self-empowerment Driving Vehicle), ένα αυτοκίνητο του οποίου η οδήγηση και ο έλεγχος γίνεται αποκλειστικά με τα χέρια του οδηγού, στο πλαίσιο συμμετοχής της Mazda στα προγράμματα της Έκθεσης Κινητικότητας που διοργανώνει η Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας.

Πρεμιέρα θα κάνει επίσης το Concept Mazda2 Bio Concept, το οποίο κινείται με βιοντίζελ επόμενης γενιάς. Το αγωνιστικό πρωτότυπο θα βρίσκεται στο τμήμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού της έκθεσης. Πρόκειται για ένα “εργαστήριο επί τροχών” που εξερευνά εναλλακτικές βιώσιμες πηγές ενέργειας και ενδυναμώνει την προσπάθεια της Ιαπωνικής εταιρείας για την επίτευξη της μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα έως το 2025.

Η Mazda θα συμμετάσχει τέλος στο «Out of KidZania», ένα δημοφιλή εκπαιδευτικό ψυχαγωγικό χώρο που επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο των ενηλίκων και των επαγγελμάτων τους. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν έναν ρόλο στην αυτοκινητοβιομηχανία, βιώνοντας από κοντά εμπειρίες όπως η “χύτευση άμμου” και η “δημιουργία καλουπιών” μέσα σε μια προσομοιωμένη εργοστασιακή μονάδα της Mazda.

Η συνέντευξη τύπου της ιαπωνικής εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου (ημέρα δημοσιογραφικών παρουσιάσεων) στις 15:15 (ώρα Ελλάδος).

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!