Με τη σφραγίδα του Kimi Raikkonen η νέα Alfa Romeo Giulia GTA

Έχει συμβάλει, μαζί τον Antonio Giovinazzi, στην εξέλιξη της κορυφαίας έκδοση του ιταλικού μοντέλου

Με τη σφραγίδα του Kimi Raikkonen η νέα Alfa Romeo Giulia GTA

Έχει συμβάλει, μαζί τον Antonio Giovinazzi, στην εξέλιξη της κορυφαίας έκδοση του ιταλικού μοντέλου

Τις τελευταίες «πινελιές» έβαλε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Kimi Raikkonen στη νέα Alfa Romeo Giulia GTA και GTAm. Για το λόγο αυτό βρέθηκε στο Balocco προκειμένου να αξιολογήσει των αποτέλεσμα το αποτέλεσμα των εκδόσεων παραγωγής της κορυφαίας Giulia.

Ο Φιλανδός οδηγός μετά την επαφή που είχε δήλωσε: «Μου αρέσει πολύ. Έχουμε ένα αυτοκίνητο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση και παράλληλα να το οδηγήσεις στην πίστα, εκεί που πραγματικά μπορείς να το απολαύσεις».

Η τελική δοκιμή πιστοποίησης, έρχεται σε συνέχεια της συμμετοχής των Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi, στην εξέλιξη των αεροδυναμικών βοηθημάτων για τα δύο μοντέλα από την Sauber Engineering.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ALFA ROMEO GIULIA GTAm ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Με αυτή τη δοκιμή, ο κύκλος της διαδικασίας εξέλιξης έκλεισε, με τους οδηγούς της Formula 1 να έχουν δώσει πολύτιμες πληροφορίες στους μηχανικούς της Alfa Romeo. Η διαδικασία που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο με τις πρώτες δοκιμές πλέον έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τέλος ο Kimi Raikkonen τόνισε για το αποτέλεσμα: «Είναι σαφώς καλύτερο στις υψηλές ταχύτητες σε επίπεδο ισορροπίας. Το μπροστά μέρος δείχνει να έχει χαμηλώσει κάνοντας το αυτοκίνητο να αλλάζει κατεύθυνση πιο γρήγορα. Είναι γρήγορο, φιλικό και αποκρίνεται άμεσα στις εντολές του οδηγού».

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!