Αναβάθμιση για τις 6κύλινδρες Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe

H Mercedes-AMG προσέθεσε αισθητικές αναβαθμίσεις στη γκάμα της GT 4-Door Coupe, με νέα εμφάνιση στο εμπρός μέρος και βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει συρόμενη ηλεκτρική ηλιοροφή.

Αναβάθμιση για τις 6κύλινδρες Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe

H Mercedes-AMG προσέθεσε αισθητικές αναβαθμίσεις στη γκάμα της GT 4-Door Coupe, με νέα εμφάνιση στο εμπρός μέρος και βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει συρόμενη ηλεκτρική ηλιοροφή.

Η Mercedes-AMG αναβάθμισε τα 6κύλινδρα μοντέλα της GT 4-Door Coupe. Μπορείτε να τα αναγνωρίσετε από τη νέα εμπρός ποδιά, η οποία υιοθετεί την προηγούμενη σχεδίαση των 8κύλινδρων μοντέλων. Οι δύο εξωτερικές διακοσμητικές εισαγωγές αέρα και η μεγάλη κεντρική εισαγωγή αέρα κάτω από τη μάσκα του ψυγείου σχηματίζουν ένα προφίλ jet-wing.

Αυτό τονίζει το αποτέλεσμα του πλάτους, ενώ τα ανοίγματα του ψυγείου κατευθύνουν τις ροές του αέρα ειδικά προς τα λειτουργικά στοιχεία, όπως τα ψυγεία και τα φρένα. Η ηλεκτρική συρόμενη ηλιοροφή και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για smartphones μεταξύ των πίσω καθισμάτων είναι πλέον στάνταρ.

Το έξυπνο, ψηφιακό σύστημα infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) διαθέτει νέα γραφικά, ανασχεδιασμένες οθόνες ειδικά για την AMG και λειτουργίες που μπορούν να διαμορφωθούν ξεχωριστά. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό ηχοσύστημα Burmester surround ή το high-end σύστημα Burmester 3D surround, το Dolby Atmos προσφέρει επίσης μια νέα ηχητική εμπειρία.

Τη βάση για τη σπορ οδηγική εμπειρία αποτελεί ο αμετάβλητος 6κύλινδρος εν σειρά 3λιτρος κινητήρας με twin turbo, απόδοσης 367 ίππων ή 435 ίππων. Με το πακέτο V8 Styling Package, τα 6κύλινδρα μοντέλα μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ξεχωριστά. Περιλαμβάνει μια νέα ποδιά εμπρός, διαμήκη πάνελ και διαχύτη στο πίσω μέρος.

Το ειδικά σχεδιασμένο εμπρός μέρος του V8 Styling Package υιοθετεί στοιχεία της AMG GT Black Series, όπως η μάσκα ψυγείου, η φαρδιά κάτω εισαγωγή αέρα και τα στοιχεία εκτροπής αέρα στα πλαϊνά άκρα. Αυτό τονίζει περαιτέρω την εγγύτητα με την οικογένεια AMG GT και τις αγωνιστικές της ρίζες.

Υπάρχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά για τα υπόλοιπα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού. Στη βασική έκδοση, το splitter στο εμπρός μέρος έρχεται σε γυαλιστερό χρώμιο με το πακέτο Chrome Package. Η ίδια λογική ισχύει και για το πακέτο Carbon Fibre Package, όπου προστίθεται splitter με ανθρακονήματα.

Στο συνδυασμό αεροδυναμικού πακέτου με το V8 Styling Package, το εμπρός splitter και τα πτερύγια αποκτούν νέο σχήμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν επίσης τη νέα απόχρωση opalite white metallic.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!