Τρεις επετειακές Huracan για τα 60 χρόνια της Lamborghini

Για τον εορτασμό των 60 ετών της, η Lamborghini παρουσίασε τρεις συλλεκτικές εκδόσεις της Huracan (STO, Tecnica και EVO Spyder), για κάθε μία από τις οποίες θα κατασκευαστούν μόνο 60 μονάδες.

Τρεις επετειακές Huracan για τα 60 χρόνια της Lamborghini

Για τον εορτασμό των 60 ετών της, η Lamborghini παρουσίασε τρεις συλλεκτικές εκδόσεις της Huracan (STO, Tecnica και EVO Spyder), για κάθε μία από τις οποίες θα κατασκευαστούν μόνο 60 μονάδες.

Στα πλαίσια του φετινού Design Week στο Μιλάνο, η Lamborghini, που φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της, παρουσίασε τρεις συλλεκτικές εκδόσεις της Huracan STO, Tecnica και της ανοιχτής EVO Spyder, για κάθε μία από τις οποίες θα κατασκευαστούν μόνο 60 μονάδες.

Κάθε επετειακή έκδοση των Lambroghini Huracan STO, Tecnica και EVO Spyder διαθέτει μοναδικό χρώμα, με ειδικά γραφικά για τα 60 χρόνια. Διαθέτουν επίσης ειδικές αριθμημένες πλάκες από ανθρακονήματα στο εσωτερικό της καμπίνας.

Η Huracan Tecnica θα είναι διαθέσιμη σε δύο διαμορφώσεις, η πρώτη εκ των οποίων εκτίθεται στο Μιλάνο και περιλαμβάνει χρώμα Bianco Asopo (λευκό) με τόνους Verde Viper (πράσινο). Οι ενδιαφερόμενοι που αναζητούν μια διαφορετική εμφάνιση, θα μπορούν να επιλέξουν το Grigio Telesto (γκρι) με στοιχεία Nero Noctis (μαύρα) και Rosso Mars (κόκκινα). Ανεξάρτητα από τη διαμόρφωση, η επετειακή έκδοση 60th Anniversary της Huracan Tecnica έρχεται στάνταρ με μαύρες ζάντες 20 ιντσών.

Η ειδική έκδοση της Huracan STO έχει αμάξωμα με φινίρισμα σε Blu Aegeus μαζί με εκτεθειμένα τμήματα από ανθρακονήματα με φινίρισμα Blu Mira. Τα δείγματα σε αυτή τη διαμόρφωση διαθέτουν εσωτερικό που συνδυάζει μαύρη Alcantara Nero Cosmum με στοιχεία Grigio Octans (γκρι) και κεντήματα αντίθεσης Blu Amon.

Ο δεύτερος διαθέσιμος χρωματισμός συνδυάζει το Grigio Telesto (γκρι) με το Nero Noctis (μαύρο) και διαθέτει επίσης διάφορες πινελιές από ανθρακονήματα. Εν τω μεταξύ, η καμπίνα διαθέτει συνδυασμό Nero Cosmum και Grigio Octans Alcantara μαζί με κόκκινες ραφές Rosso Alala και δερμάτινες λεπτομέρειες. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν σφυρήλατες μαύρες ζάντες ματ 20 ιντσών.

Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Huracan Evo Spyder διατίθεται και αυτή σε δύο διαμορφώσεις. Η πρώτη συνδυάζει το χρώμα Verde Viper (πράσινο) με στοιχεία Bianco Isis (λευκό), ενώ το εσωτερικό έχει Nero Ade (μαύρο) με αντιθέσεις Rosso Alala (κόκκινο) και Bianco Leda (λευκό). Η δεύτερη διαμόρφωση είναι βαμμένη σε Blu Le Mans με λεπτομέρειες Bianco Isis, δύο χρώματα που μεταφέρονται και στην καμπίνα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!