Ανοίγει και πάλι τις πύλες του το μουσείο της Mazda

Και το γιορτάζει με 8 νέα εκθέματα, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά

Ανοίγει και πάλι τις πύλες του το μουσείο της Mazda

Και το γιορτάζει με 8 νέα εκθέματα, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά

Αν βρίσκεστε στην κεντρική Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία, ίσως θέλετε να γνωρίζετε ότι το Μουσείο της Mazda είναι έτοιμο να υποδεχθεί και πάλι το κοινό. Στο Augsburg της Γερμανίας κάνει restart στις 24 Ιουνίου, οκτώ μήνες μετά από την υποχρεωτική παύση εργασιών εξαιτίας της πανδημίας.

Αν, λοιπόν, είστε, πρωταρχικά, φίλος του αυτοκινήτου και, δευτερευόντως, φίλος της… Mα(τσού)ντα, που λένε και οι Ιάπωνες, θα δείτε, μεταξύ άλλων, οκτώ νέα εκθέματα, τα οποία εν μέρει δεν έχουν εκτεθεί ξανά. Σημειώστε: 1500 Bertone Kombi, B360 Kombi, “626”, “818” και “RX-4 station wagon” με «αέρα ανώτερης κατηγορίας και Wankel κινητήρα.

Άλλη μία καινοτομία είναι το εστιατόριο “Cosmo Bistro” με ανοιχτή κουζίνα, το οποίο μετακόμισε στην εσωτερική αυλή του μουσείου κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Το συγκεκριμένο μουσείο οχημάτων, το μοναδικό της μάρκας εκτός Ιαπωνίας, βρίσκεται στο κέντρο του Augsburg (Wertachstrasse 29b). Είναι ανοιχτό από Πέμπτη έως Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!