Sym Middle East: ταξίδι με scooter

Μια ταξιδιωτική «περιπέτεια» με πρωταγωνιστή το Joyride 300, ένα από τα επίκαιρα σκούτερ της Sym.

Sym Middle East: ταξίδι με scooter

Μια ταξιδιωτική «περιπέτεια» με πρωταγωνιστή το Joyride 300, ένα από τα επίκαιρα σκούτερ της Sym.

Ο γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος – φωτογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης, οδηγώντας ένα scooter Sym Joyride 300 (ευγενική χορηγία της Γκοργκόλης Α.Ε.), ξεκινά μια ακόμα δίτροχη περιπέτεια δρόμου στην πολυτάραχη περιοχή της Μέσης Ανατολής, εκεί όπου ανέτειλε η χαραυγή της Ιστορίας.

Ισραήλ, Ιορδανία, Ιράκ και Τουρκία είναι οι τέσσερις χώρες που θα φιλοξενήσουν την διαδρομή των 4.000 χιλιομέτρων που αναλαμβάνει να φορτώσει τους τροχούς του Sym Joyride 300 ο έλληνας αναβάτης.

Το SYM Joyride 300 είναι ένα από τα μοντέλα που εισέρχεται σε μια πολύ ανταγωνιστική και πολύ δημοφιλή κατηγορία σκούτερ στην Ελλάδα. Συνδυάζει στοιχεία που σπάνια συναντάς σε ένα scooter, με σημαντικότερα το επίπεδο πάτωμα και τον μπροστινό τροχό 16’’.

Αυτομάτως ο συνδυασμός πρακτικότητας και ευρυχωρίας, μαζί με τη δυνατότητα μεταφοράς αποσκευών, αλλά και η σταθερότητα που εξασφαλίζει ο μεγάλος τροχός σε κακής ποιότητας δρόμους, κάνει το Joyride 300 ιδανικό για το ταξίδι που επιλέχθηκε. Εκδρομικός σύμμαχος και ο αποδεδειγμένα αποδοτικός και αξιόπιστος τετραβάλβιδος μονοκύλινδρος κινητήρας των 278 cc.

Το υδάτινο αποτύπωμα του Τίγρη και του Ευφράτη, τα μνημεία των πανάρχαιων πολιτισμών της Μεσοποταμίας, η αφιλόξενη έρημος της Ιορδανίας, τα αραβικά παραμύθια της Βαγδάτης, η μυθική Βαβυλώνα και η μισοκατεστραμένη – από τους τζιχαντιστές του ISIS Μοσούλη θα αποτελέσουν τα κυριότερα στοιχεία αναζήτησης και καταγραφής του Κων/νου Μητσάκη, στην διάρκεια των 20 ημερών του ταξιδιού “Sym Middle East”.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!