Ο Bumblebee σε δύο τροχούς

H RH Customs, ένας ανεξάρτητος κατασκευαστής και βελτιωτής μοτοσικλετών αποφάσισε να μετατρέψει μια Honda X4 σε κάτι που μοιάζει -ομολογουμένως πολύ- με τον Bumblebee των Transformers

Ο Bumblebee σε δύο τροχούς

H RH Customs, ένας ανεξάρτητος κατασκευαστής και βελτιωτής μοτοσικλετών αποφάσισε να μετατρέψει μια Honda X4 σε κάτι που μοιάζει -ομολογουμένως πολύ- με τον Bumblebee των Transformers

Μπορεί οι σύγχρονες μοτοσικλέτες να τείνουν από πλευράς σχεδιασμού σε άκρως φουτουριστικές όσο και εξαιρετικά αιχμηρές, γωνιώδεις ατραπούς, πάντα ωστόσο υπάρχουν περιθώρια για διαφορετικές προσεγγίσεις όπως η απόπειρα της RH Customs του Reza Hussain να εμπνευστεί από τις μυώδεις καμπύλες μιας Camaro, όχι οποιασδήποτε,  αλλά την Camaro που κρύβει την πληθωρική προσωπικότητα του Bumblebee στην σειρά ταινιών Transformers.

Το κίτρινο Autobot είναι αναμφισβήτητα από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς ιδίως μετά την ων ουκ έστιν αριθμός σειρά ταινιών Transformer του Michael Bay κάτι που προφανώς τράβηξε την προσοχή του κατασκευαστή ο οποίος είπε να πειραματιστεί προς αυτήν την κατεύθυνση με αφετηρία την Honda X4.

Ως αποτέλεσμα της μετατροπής το κεφάλι του Bumblebee έχει πάρει την θέση του κεντρικού φωτιστικού σώματος, τον ρόλο αναλαμβάνουν τα κίτρινα LED μάτια του, με μάλλον λίγο παράδοξο έως δυστοπικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Στα στοιχεία που επίσης ξεχωρίζουν τα χαρακτηριστικά καλύμματα του ρεζερβουάρ που θυμίζουν καλύμματα βαλβίδων του V8 κινητήρα της Camaro ενώ η συνολική κατασκευή διακρίνεται από μυώδεις καμπύλες χρώματος κίτρινομαυρου με ορατά μπουλόνια όπως και το icon που επελέγη ως πρότυπο της σχεδίασης. Η διαμόρφωση της σέλας είναι μονοθέσια ενώ ο ιδιαίτερα χορταστικός πίσω τροχός συντείνει στην επιβλητική εντύπωση που ενισχύεται από την παρουσία του κίτρινου, εξίσου ευμεγέθους προφυλακτήρα.

Ανεξαρτήτως γούστου πάντως, είναι εμφανής η εμμονή στη λεπτομέρεια και η έμφαση που έχει δοθεί στο 4κύλινδρο cruiser της Honda από την RH Customs προκειμένου να θυμίζει τον μηχανοκίνητο ήρωα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!