Το Subaru Impreza με καλούδια STi θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία

Τον επόμενο μήνα η Subaru θα παρουσιάσει το Impreza εξοπλισμένο με εξαρτήματα STi, αλλά και μια νέα έκδοση επιδόσεων του Levorg.

Το Subaru Impreza με καλούδια STi θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία

Τον επόμενο μήνα η Subaru θα παρουσιάσει το Impreza εξοπλισμένο με εξαρτήματα STi, αλλά και μια νέα έκδοση επιδόσεων του Levorg.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο είναι μια από τις πρώτες μεγάλες διεθνείς εκθέσεις που θα γίνουν μέσα στο 2023. Έχει προγραμματιστεί να γίνει 13 με 15 Ιανουαρίου στο Makuhari Messe στην Τσίμπα της Ιαπωνίας. Σε αυτή μεταξύ άλλων θα συμμετέχει και η Subaru, παρουσιάζοντας νέα μοντέλα, αλλά και πρωτότυπα. Στα highlight περιλαμβάνεται το Impreza σε δεξιοτίμονι εκδοχή και πολλά εξαρτήματα STi.

Στην έκτη γενιά του πλέον το Impreza, μετά την πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο και σε αμερικανικές προδιαγραφές. Στην Ιαπωνία θα κάνει ντεμπούτο η επερχόμενη εκδοχή του με τα διακριτικά STi και όλα τα καλούδια, μια έκδοση που θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2023. Επιπλέον, οι Ιάπωνες θα δούνε από κοντά και όλες τις απλές εκδόσεις του Impreza που θα είναι διαθέσιμες για την αγορά τους.

Στα σημαντικά των παρουσιάσεων που θα γίνουν από την ιαπωνική φίρμα είναι και αυτή του Levorg STi που θα διαθέτει βελτιώσεις στην ανάρτηση και κατά συνέπεια στην οδική συμπεριφορά του, που θα το κάνει ξεχωριστό και πιο ευχάριστο οδηγικά ανάμεσα στα οικογενειακά μοντέλα. Σίγουρα θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία,  χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα εισαχθεί στην Ευρώπη.

Τέλος, δίπλα στα παραπάνω μοντέλα, θα σταθούν και τρία αγωνιστικά. Πιο συγκεκριμένα θα είναι τα Subaru BRZ GT300, Subaru WRX NBR Challenge 2023 και το Subaru WRX Rally Challenge 2023. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μοντέλα δεν έχουν γίνει γνωστές και θα πρέπει να περιμένουμε την Έκθεση του Τόκιο για την αποκάλυψή τους.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!