Ο ταξιδιωτικός οδηγός της Nissan επεκτείνεται στην κεντρική Ευρώπη

Ο Οδηγός Ηλεκτρικών Ταξιδιών της Nissan επεκτείνεται σε τέσσερις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Ο ταξιδιωτικός οδηγός της Nissan επεκτείνεται στην κεντρική Ευρώπη

Ο Οδηγός Ηλεκτρικών Ταξιδιών της Nissan επεκτείνεται σε τέσσερις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Η Nissan επεκτείνει τον Οδηγό Ηλεκτρικών Ταξιδιών, βοηθώντας ταξιδιώτες να προσθέσουν νέους προορισμούς στις βιώσιμες περιηγήσεις τους. Οι επερχόμενες εκδόσεις του οδηγού χαράζουν μία περιπέτεια ζωής, με ενδιάμεσες στάσεις σε Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία και Σλοβακία. Η Nissan δοκίμασε το δρομολόγιο στις τέσσερις χώρες με το Nissan Ariya. Το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα αποδείχθηκε ο τέλειος σύντροφος για το ταξίδι, με αυτονομία έως και 533 χιλιόμετρα.

Σχεδιασμένος για να βοηθήσει τους παγκόσμιους ταξιδιώτες να απολαύσουν βιώσιμες διακοπές, ο οδηγός της Nissan επιμελείται ένα πρωτότυπο μείγμα πολιτισμού, κουζίνας και φύσης, ενώ συνδέει τα μέρη που δεν πρέπει να χάσετε, κατά μήκος γραφικών διαδρομών. Συγκεντρώνοντας μια σειρά από επιλογές για φαγητό, συστάσεις ξενοδοχείων, τοπικά αξιοθέατα και σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων κατά μήκος του ταξιδιού, ο οδηγός αποτελεί ιδανική λύση για όσους σχεδιάζουν την απόλυτη βιώσιμη απόδραση.

Οι παγκόσμιοι ταξιδιώτες δίνουν όλο και περισσότερο προτεραιότητα στον αντίκτυπο και τον σκοπό κατά τον σχεδιασμό των ταξιδιών τους. Οκτώ στους δέκα (81%) συμφωνούν ότι θέλουν να ταξιδεύουν σε προορισμούς όπου μπορούν να βυθιστούν στον τοπικό πολιτισμό, ενώ έξι στους δέκα (62%) δηλώνουν ότι θέλουν να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με το πως και που ταξιδεύουν.

Μετά την παρουσίαση της πρώτης έκδοσης για τη Στοκχόλμη νωρίτερα φέτος, οι νέοι ταξιδιωτικοί οδηγοί παρουσιάζουν πολυάριθμα αξιοθέατα: από την παγκοσμίου φήμης Κρατική Όπερα της Βιέννης, την απαράμιλλη θέα της Πράγας, της «πόλης των εκατό πυργίσκων», το δέος που προκαλεί το Κάστρο της Βουδαπέστης ή μια βόλτα στο παλαιότερο δημόσιο πάρκο της Κεντρικής Ευρώπης, στην Μπρατισλάβα. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να ανακαλύψουν κάθε μεμονωμένη πόλη και να σχεδιάσουν τα δικά τους οδικά ταξίδια.

Πέραν από τις προαναφερθείσες χώρες, οι χρήστες του οδηγού μπορούν επίσης να προγραμματίσουν ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη, την πρώτη πόλη που καλύφθηκε από τη σειρά ψηφιακού περιεχομένου της Nissan, ενώ στο μέλλον θα προστεθούν και άλλοι προορισμοί.

Δείτε τη δοκιμή του νέου Nissan Ariya στη Σουηδία

Οκτώ τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφθείτε στην κεντρική Ευρώπη

Devin (Μπρατισλάβα)

Κατευθυνθείτε στις όχθες του Δούναβη για να εξερευνήσετε ένα από τα παλαιότερα κάστρα της Σλοβακίας και να απολαύσετε θέα που κόβει την ανάσα, βλέποντας ακόμη και μέχρι τη Βιέννη και τις χιονισμένες κορυφές των αυστριακών Άλπεων.

Zochova Chata (Μπρατισλάβα)

Χαλαρώστε σε μια όαση ευεξίας με φόντο τα καταπράσινα δάση στο ξενοδοχείο Zochova Chata, απολαμβάνοντας εξαιρετικό φαγητό και τοπικά κρασιά.

City Park της Βουδαπέστης (Βουδαπέστη)

Ένα καταφύγιο 200 ετών από την πολύβουη πόλη που τυχαίνει επίσης να έχει το δικό του κάστρο, πολλά μουσεία, όμορφες λίμνες και ευρεία επιλογή εστιατορίων.

Αρχαββαείο Pannonhalma (Βουδαπέστη)

Ανακαλύψτε ένα από τα παλαιότερα ιστορικά μνημεία της Ουγγαρίας, απολαύστε τη θέα από τον πύργο και εξερευνήστε την τεράστια βιβλιοθήκη σε αυτό το μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Kasárny Karlín (Πράγα)

Γνωστό και ως στρατώνας Karlin, αυτό το πολιτιστικό σημείο συνάντησης υπό την καθοδήγηση εθελοντών (με καφετέρια, κινηματογράφο, γκαλερί, μπαρ και πολλά άλλα) είναι ένα ολοζώντανο μέρος να επισκεφθεί όποιος αναζητά μια αυθεντική τοπική εμπειρία.

Kutná Hora (Πράγα)

Επισκεφθείτε αυτή τη μεσαιωνική πόλη που δεν απέχει πολύ από την Πράγα, για να ανακαλύψετε μοναδικά μέρη, από την «Εκκλησία των Οστών» μέχρι την Παλαιά Πόλη που περιλαμβάνεται στον κατάλογο της UNESCO.

Palmenhaus (Βιέννη)

Απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία δελεαστικών πιάτων στο πολυτελές περιβάλλον αυτού του καφέ, μπαρ και lounge που βρίσκεται σε ένα πρώην θερμοκήπιο που χτίστηκε για τους αυτοκράτορες της Αυστρίας.

Εθνικό Πάρκο Donau-Auen (Βιέννη)

Κάντε μια περιήγηση σε αυτό το εκπληκτικό εθνικό πάρκο 9.600 εκταρίων που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη και φιλοξενεί πολλά απειλούμενα ζώα και φυτά.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!