Η Subaru προαναγγέλλει το νέο Impreza

Με σκοτεινή εικόνα κρύβει πίσω της το νέο Subaru Impreza, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 17 Νοεμβρίου.

Η Subaru προαναγγέλλει το νέο Impreza

Με σκοτεινή εικόνα κρύβει πίσω της το νέο Subaru Impreza, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 17 Νοεμβρίου.

Η Subaru ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το νέο Impreza του στη έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Η αυτοκινητοβιομηχανία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα μια μοναδική ενδεικτική σκοτεινή εικόνα του νέου μοντέλου, η οποία, δυστυχώς, αποκαλύπτει πολύ λίγα πράγματα για το νέο αυτοκίνητο. Μια πλήρη εικόνα θα έχουμε στις 17 Νοεμβρίου.

Όπως φαίνεται, μόνο το επάνω μέρος του αυτοκινήτου σκιαγραφείται, με το σχήμα να παραπέμπει ευθέως σε hatchback μοντέλο, ενώ μέχρι τώρα ήταν sedan. Ενδεχομένως να είναι και λίγο ψηλότερο, πλησιάζοντας περισσότερο σε ένα crossover, παρά σε ένα κλασικό hatchback οικογενειακό μοντέλο.

Πέρα από τα κοινά στοιχεία με το μοντέλο που κυκλοφορεί και αφορούν το εμπρός μέρος το οποίο και φαίνεται περισσότερο σε αυτή τη σκοτεινή εικόνα, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η μικρή αεροτομή στο πίσω μέρος, πάνω από το κρύσταλλο της πέμπτης πόρτας του χώρου αποσκευών.

Στο εσωτερικό θα πρέπει να περιμένουμε το πιο πρόσφατο σύστημα ψυχαγωγίας της Subaru, με πολλά στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, όπως το σύστημα EyeSight, να περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του. Εξάλλου, τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας διακρίνονται στον τομέα της ασφάλειας.

Η τετρακίνηση θα είναι στάνταρ στο νέο Impreza, ενώ ίσως να παρουσιάσει κάποιο νέο κινητήριο σύνολο ή κάποιο βελτιωμένο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες για να μάθουμε πιο συγκεκριμένα τις θα γίνει σε αυτόν τον τομέα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!