Porsche Heritage Design Package Classic: Νεοκλασική… 911

Οι δυνητικοί ιδιοκτήτες της 911 αποκτούν μια επιπλέον επιλογή εξοπλισμού με άρωμα από την ιστορία της Porsche και του πλέον εμβληματικού της μοντέλου.

Porsche Heritage Design Package Classic: Νεοκλασική… 911

Οι δυνητικοί ιδιοκτήτες της 911 αποκτούν μια επιπλέον επιλογή εξοπλισμού με άρωμα από την ιστορία της Porsche και του πλέον εμβληματικού της μοντέλου.

H Porsche παρουσίασε για πρώτη φορά το πακέτο εξοπλισμού Heritage Design, πέρυσι, με όχημα την νέα 911 Targa 4S, κερδίζοντας ευνοϊκά σχόλια τα οποία προφανώς την οδήγησαν στην απόφαση να διαθέσει μια παραλλαγή του συγκεκριμένου πακέτου ως επιλογή για την 911.

Σε αντίθεση ωστόσο με την 911 Targa 4S, το Heritage Design Package Classic και όσα φέρνει μαζί του περιορίζεται στο εσωτερικό των 911 όπου προστίθενται ορισμένες ρετρό πινελιές στο κατά τα άλλα υπερσύγχρονο περιβάλλον της.

Πολλά από τα νέα στοιχεία πρωτοεμφανίστηκαν στην επετειακή 911 Sport Classic την οποία η Porsche παρουσίασε την περασμένη άνοιξη ως ενός είδους φόρο τιμής στις 911 της περιόδου 1960-1970, ενώ την επιμέλειά τους επιλαμβάνεται το Porsche Exclusive Manufaktur, δηλαδή το τμήμα εξατομίκευσης της γερμανικής φίρμας.

Στο προκείμενο, η επιλογή του νέου πακέτου εξοπλισμού «ντύνει» το εσωτερικό με ένα συνδυασμό δέρματος και υφάσματος σε μαύρες και καφέ αποχρώσεις με το χαρακτηριστικό μοτίβο πιε ντε πουλ να ξεχωρίζει σε καθίσματα και στο εσωτερικό των θυρών, μια αναφορά στην 911 του 1965. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο εξοπλιστικό πακέτο περιλαμβάνει ως standard τα καθίσματα Sports Seats Plus, αντί των «απλών».

Μια μεταλλική πλακέτα, στο ταμπλό μπροστά από την θέση του συνοδηγού υπενθυμίζει την ιδιαιτερότητα των συγκεκριμένων εκδόσεων ενώ, το επενδεδυμένο με δέρμα υποβραχιόνιο φέρει το λογότυπο Porsche Exclusive Manufaktur, σε περίπτωση που κάποιος αναρωτηθεί για την… προέλευση των αισθητικών λεπτομερειών.

Στα στοιχεία που επίσης ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται οι επιφάνειες από ματ αλουμίνιο στους αναβατήρες οι οποίοι φέρουν τα διακριτικά 911 και τα νέας ύφανσης πατάκια που αποτελούν αποκλειστικότητα του συγκεκριμένου πακέτου εξοπλισμού.

Διαφοροποιημένες είναι και οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων οι οποίες υιοθετούν το πράσινο χρώμα και σε συνδυασμό με τις λευκές βελόνες, σχεδιάστηκαν για να παραπέμπουν στο αναλογικό παρελθόν της 356. Με την επιλογή του Sport Chrono Package, τους ίδιους χρωματισμούς υιοθετεί και ο χρονογράφος που βρίσκεται στην κορυφή του ταμπλό.

Το νέο πακέτο εξοπλισμού θα είναι διαθέσιμο από το προσεχές φθινόπωρο, προσθέτοντας περίπου 7.500 ευρώ στην τιμή της 911.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!