Γεννητούρια σε μία Ford Mustang Mach-E

Ένα μωρό από τη Δανία «προτίμησε» να γεννηθεί στη Ford Mustang Mach-e των γονιών του, παρά στο μαιευτήριο…

Γεννητούρια σε μία Ford Mustang Mach-E

Ένα μωρό από τη Δανία «προτίμησε» να γεννηθεί στη Ford Mustang Mach-e των γονιών του, παρά στο μαιευτήριο…

Το «Born to be Wild» ταιριάζει απόλυτα σε ένα μωρό που… αποφάσισε να βγει λίγο πιο νωρίς και ενώ ήταν ακόμα στη Ford Mustang Mach-e των γονιών που είχε προορισμό το μαιευτήριο. Το ζευγάρι μας εξηγεί το περιστατικό που μπορεί να μην είναι τόσο σπάνιο, όσον αφορά τα πρόωρα γεννητούρια σε αυτοκίνητο, αλλά σίγουρα έχει την ιδιαιτερότητά του.

Όταν ξεκίνησαν οι συσπάσεις τοκετού για την έγκυο Christine Vigsted, η ίδια και ο σύζυγός της Jens θεώρησαν ότι είχαν άφθονο χρόνο μπροστά τους για να πάνε στο μαιευτήριο. Άλλωστε, όταν γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Thomas, η διαδικασία τοκετού διήρκεσε 48 ολόκληρες ώρες.

Αλλά παρά το γεγονός ότι αναχώρησαν έγκαιρα για το μαιευτήριο με το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο, μία Ford Mustang Mach‑E, τα νερά της Christine έσπασαν λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησαν.

Ο Jens σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου – και με λίγη εξ αποστάσεως βοήθεια από τη μαία του ζευγαριού – κατάφερε να ξεγεννήσει το δεύτερο μωρό της οικογένειας, που θα πάρει το όνομα David.

«Η διαδικασία του τοκετού μέσα στο αυτοκίνητο εξελίχθηκε θαυμάσια» δήλωσε η Christine, από το Ringsted της Δανίας. «Εάν ήταν το πρώτο μας παιδί πιθανόν να το είχαμε χειριστεί διαφορετικά, αλλά ήταν μία πραγματικά όμορφη εμπειρία».

Η Ford έχει τη χαρά να επιβεβαιώσει ότι είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό γεννιέται μέσα σε ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας.

«Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εξαντλώντας όλα τα ενδεχόμενα στις δοκιμές, αλλά ειλικρινά, ένας τοκετός στο κάθισμα του συνοδηγού δεν περιλαμβάνεται στο στάνταρ πρόγραμμα δοκιμών μας» δήλωσε ο Jim Farley, president & CEO της Ford. «Μας αρέσει να θεωρούμε τους πελάτες μας ως μέλη της οικογένειας και εν προκειμένω, αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!