Mercedes-AMG A 45 και CLA 45 Edition 55

Η Mercedes-AMG προσθέτει ακόμα μια ειδική έκδοση στη συλλογή «Edition 55” που αφορά την A 45 και CLA 45.

Mercedes-AMG A 45 και CLA 45 Edition 55

Η Mercedes-AMG προσθέτει ακόμα μια ειδική έκδοση στη συλλογή «Edition 55” που αφορά την A 45 και CLA 45.

Η Mercedes-AMG διευρύνει τη γκάμα των ειδικών εκδόσεων «Edition 55» για τον εορτασμό των 55 ετών της AMG, παρουσιάζοντας τις A 45 4MATIC και A 45 S 4MATIC, αλλά και CLA 45 4MATIC και CLA 45 S 4MATIC, σε coupe και shouting brake αμάξωμα.

Η βαφή σε αποχρώσεις cosmos black η digital white metallic, υπογραμμίζει την αποκλειστική εμφάνιση των εκδόσεων, όπως εξάλλου κάνουν και τα αυτοκόλλητα με το παραδοσιακό έμβλημα AMG, μαζί με τις ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών. Οι ειδικές επετειακές εκδόσεις των A 45 και CLA 45 είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τώρα έως και τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο εξοπλισμός των εκδόσεων «Edition 55» περιλαμβάνει το αεροδυναμικό πακέτο AMG. Αυτό περιλαμβάνει μια ποδιά εμπρός με μεγαλύτερο splitter και πρόσθετα πτερύγια, μια πίσω αεροτομή AMG, στοιχεία απαγωγής αέρα στο πλάι και diffuser πίσω, όλα βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Τα παραπάνω είναι εξελιγμένα σε αεροδυναμική σήραγγα και χρησιμεύουν για τη βελτίωση της σταθερότητας σε υψηλές ταχύτητες.

Το πακέτο AMG Night και το πακέτο AMG Night II ενισχύουν επίσης τη δυναμική εμφάνιση του εκδόσεων «Edition 55». Το εμπρός splitter και τα διακοσμητικά στοιχεία στις περσίδες στις εξωτερικές εισαγωγές αέρα καθώς και τα ένθετα στα πλαϊνά μαρσπιέ, η διακοσμητική λωρίδα στο πλάι, στη γραμμή των παραθύρων και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών είναι βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Επιπλέον, οι απολήξεις των εξατμίσεων είναι σε μαύρο χρώμιο, ενώ τα κρύσταλλα είναι θερμομονωτικά σκούρα φιμέ. Διάφορες ακόμα λεπτομέρειες στη μάσκα, στην πίσω πόρτα και την αεροτομή συμπληρώνουν την ξεχωριστή εικόνα των εκδόσεων.

Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από την αντίθεση του μαύρου με το κόκκινο χρώμα. Τα καθίσματα AMG Performance είναι επενδεδυμένα σε διχρωμία κόκκινου-μαύρου. Το τιμόνι AMG Performance έχει σήμα Edition 55 στο κάτω μέρος του. Στα μαρσπιέ των θυρών υπάρχουν κόκκινα φωτιζόμενα γράμματα AMG και στο πάτωμα βρίσκουμε πατάκια μαύρα σε υψηλής ποιότητας βελούδο, με κόκκινες ραφές και ίδιου χρώματος γράμματα για το logo «Edition 55». Την αποκλειστική εικόνα των ειδικών αυτών εκδόσεων ολοκληρώνουν λεπτομέρειες σε σκούρο βουρτσισμένο αλουμίνιο με πινελιές σε μαύρο και κόκκινο χρώμα και λογότυπο AMG.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!