Ειδικές εκδόσεις Mercedes-AMG A 35 και CLA 35 «Edition 55»

Αποκλειστικό εξοπλισμό αποκτούν τέσσερα μοντέλα AMG 35 τιμώντας την επέτειο των 55 ετών της AMG.

Ειδικές εκδόσεις Mercedes-AMG A 35 και CLA 35 «Edition 55»

Αποκλειστικό εξοπλισμό αποκτούν τέσσερα μοντέλα AMG 35 τιμώντας την επέτειο των 55 ετών της AMG.

Η AMG γιορτάζει τα 55α γενέθλιά της και προσφέρει ειδικές εκδόσεις μοντέλων της. Μετά την G-Class «Edition 55» πλέον είναι διαθέσιμες η A 35 4MATIC Compact, η A 35 4MATIC, η CLA 35 4MATIC Coupé και η CLA 35 4MATIC Shooting Brake. Χαρακτηριστικά όπως οι ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών, η τάπα καυσίμου με το λογότυπο «AMG» και η  επένδυση σε σκούρο αλουμίνιο «Edition 55» διαχωρίζουν τις ειδικές εκδόσεις από τις υπόλοιπες. Τα επετειακά μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία και θα παραμείνουν μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Τα μοντέλα «Edition 55» χαρακτηρίζονται από πλούσιο εξοπλισμό. Με την πρώτη ματιά, το αεροδυναμικό πακέτο της AMG τραβάει την προσοχή. Αυτό περιλαμβάνει μια μπροστινή ποδιά με splitter, μια πίσω πτέρυγα AMG, πλευρικά spoilers πίσω ποδιάς και τον διαχύτη «Blade», όλα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Τα εξαρτήματα αναπτύχθηκαν στην αεροδυναμική σήραγγα και βελτιώνουν την οδήγηση και την απόδοση σε υψηλές ταχύτητες.

Το AMG Night Package και το AMG Night II ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση των μοντέλων «Edition 55». Το εμπρός splitter και οι περσίδες στις εξωτερικές εισαγωγές αέρα, τα ένθετα στα πλαϊνά μαρσπιέ, η λωρίδα επένδυσης της γραμμής των παραθύρων και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών έχουν φινίρισμα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Επιπλέον, υπάρχουν διακοσμητικά μαύρου χρώματος στην εξάτμιση και θερμομονωτικά σκούρα τζάμια.

Άλλα διακριτικά χαρακτηριστικά των συμπαγών μοντέλων «Edition 55» περιλαμβάνουν το μαύρο ή λευκό μεταλλικό φινίρισμα βαφής cosmos, αλλά και τις ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών με φινίρισμα ματ γκρι τιτανίου και ασημί γυαλιστερή περίμετρο που προσφέρουν μια συναρπαστική αντίθεση.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν το μαύρο και το κόκκινο χρώμα. Τα καθίσματα AMG Performance είναι επενδυμένα με κόκκινο και μαύρο δέρμα και το τιμόνι φέρει το σήμα «Edition 55». Στα μαρσπιέ υπάρχει ένα κόκκινο φωτιζόμενο λογότυπο της AMG και τα μαύρα πατάκια έχουν κόκκινες ραφές και κεντημένο το «Edition 55».

Τα μοντέλα της ειδικής έκδοσης συνοδεύονται από ένα μαύρο κάλυμμα με ασημί λογότυπο της AMG σε μαύρο χρώμα με ασημί λογότυπο AMG που στην πλευρά που ακουμπά το αμάξωμα έχει μαλακή αντιστατική επένδυση που προστατεύει το αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ από τη σκόνη και τις γρατσουνιές.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!