Με ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης η Mercedes τιμά τον Bernhard Langer

Ο διεθνούς φήμης γκόλφερ και πρεσβευτής της μάρκας έλαβε ένα μοναδικό δώρο.

Με ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης η Mercedes τιμά τον Bernhard Langer

Ο διεθνούς φήμης γκόλφερ και πρεσβευτής της μάρκας έλαβε ένα μοναδικό δώρο.

Η Mercedes-Benz εστιάζει εφέτος σε δύο είδωλα που έχουν παραμείνει στην κορυφή του είδους τους για περισσότερα από 40 χρόνια. Τον Bernhard Langer και τη G-Class. Για τον Bernhard Langer το Masters Tournament του 2022 είναι πολύ ιδιαίτερο. Ο Γερμανός, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες γκολφ στον κόσμο, γνωστοί και ως «Big Five», έπαιξε το πρώτο του τουρνουά Masters στην Augusta της Georgia πριν από 40 χρόνια. Ο Langer το έχει κερδίσει δύο φορές, το 1985 και το 1993.

Για να τιμήσει τον παίκτη και τη μακρά καριέρα του, η Mercedes-Benz δημιούργησε κάτι μοναδικό, ένα πολύ προσωπικό έργο τέχνης. Η καλλιτέχνης Leah Abucayan αφηγείται την ιστορία και τη θρυλική του καριέρα μέσα από μια ιδιαίτερη εικονογράφηση με πολύχρωμες κολλητικές ταινίες, πάνω σε μια Mercedes-Benz G‑Class.

«Έτσι τιμούμε δύο είδωλα, τον ​​Bernhard Langer και τη Mercedes-Benz G-Class», είπε η Bettina Fetzer, Επικεφαλής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Mercedes-Benz AG. «Ο Bernhard Langer και η G-Class διαμορφώνουν το πνεύμα της εποχής για περισσότερα από 40 χρόνια και είναι δύο εμβληματικά στοιχεία της καμπάνιας μας με τίτλο «Stronger than Time».

Ο ίδιος ο Bernhard Langer δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για αυτή την τιμή και είμαι εντυπωσιασμένος από το έργο τέχνης. Έχω πολλά κοινά με την G-Class. Υπήρχε ήδη όταν αγωνίστηκα για πρώτη φορά εδώ το 1982. Από τότε και οι δύο κινούμαστε στην εποχή μας και εξελισσόμαστε συνεχώς».

Η Mercedes-Benz θα είναι συνεργάτης του Augusta National Golf Club για 15η χρονιά. Εκτός από τον Γερμανό Bernhard Langer η μάρκα στηρίζει και τον Ισπανό Jon Rahm. Στα τελευταία τέσσερα Masters Tournaments ο 27χρονος, νούμερο δύο στην παγκόσμια κατάταξη, τερμάτιζε πάντα μέσα στην πρώτη 10άδα.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!