Η ανανεωμένη Lamborghini Urus χωρίς καμουφλάζ λίγο πριν την κυκλοφορία της

Ο λεπτός επανασχεδιασμός φαίνεται ξεκάθαρα στις νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Η ανανεωμένη Lamborghini Urus χωρίς καμουφλάζ λίγο πριν την κυκλοφορία της

Ο λεπτός επανασχεδιασμός φαίνεται ξεκάθαρα στις νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Μια ανανεωμένη έκδοση της Lamborghini Urus εντοπίστηκε σε δοκιμές στον Αρκτικό Κύκλο πριν από την κυκλοφορία της, μέσα στο έτος. Την περασμένη χρονιά το μοντέλο είχε βρεθεί για δοκιμές στο  Nurburgring, αλλά ήταν βαριά καμουφλαρισμένο, ενώ αυτό το πρωτότυπο είναι ουσιαστικά ακάλυπτο, δίνοντας μια πολύ πιο ξεκάθαρη ματιά στις στυλιστικές αλλαγές του.

Το μοντέλο, που θα ανταγωνιστεί την Aston Martin DBX,  απέκτησε έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα με αρκετές τροποποιήσεις στη μάσκα και τις εισαγωγές αέρα. Στο κάτω μέρος ο εμπρός διαχύτης είναι νέος, ενώ βλέπουμε και δύο αεραγωγούς στο καπό. Στην πίσω άκρη του αυτοκινήτου, υπάρχει επίσης ένας νέος προφυλακτήρας με αεραγωγούς πίσω από τα φτερά.

Δεν έχουμε δει ακόμη το ανανεωμένο εσωτερικό του SUV, αλλά αναμένουμε ότι θα έχει διαφορετικά  καθίσματα, καινούριο σπορ τιμόνι και ένα ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας. Όλες αυτές οι αναβαθμίσεις, πιστεύουμε ότι θα αυξήσουν την τιμή σε σχέση με το σημερινό αυτοκίνητο.

Όταν παρουσιάστηκε η Urus το 2017, η Lamborghini άφησε να εννοηθεί ότι μια plug-in υβριδική έκδοση ήταν στα σκαριά. Η ανανέωση του αυτοκινήτου θα ήταν η ιδανική στιγμή για την παρουσίαση του νέου συστήματος, αλλά σύμφωνα με το νέο πλάνο εξηλεκτρισμού της Lamborghini, το πρώτο plug-in υβριδικό όχημα της μάρκας θα έρθει το 2023, επομένως είναι πιθανό να έρθει λίγο μετά την ανανέωση του μοντέλου.

Καθώς η Urus μοιράζεται την πλατφόρμα της με την Porsche Cayenne, η Lamborghini πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τον V8 κινητήρα 4,0 λίτρων με διπλό υπερσυμπιεστή από την Cayenne Turbo S E-Hybrid. Αυτό το σύστημα θα έδινε στην Urus ισχύ 680 ίππων και 900 Nm ροπής, ενώ θα μείωνε τις εκπομπές CO2 σε περίπου 90 γρ./χλμ. Ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 4,0 λίτρων των 660 ίππων του σημερινού αυτοκινήτου θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά μένει να δούμε αν οι μηχανικοί της Lamborghini θα αντλήσουν περισσότερη ισχύ από τη μονάδα, όπως έκαναν με την ανανεωμένη Huracan.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!