Το MINI John Cooper Works Clubman αποκτά έκδοση Untold

Το 6θυρο πολυτελές compact έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για διασκεδαστική οδήγηση και λειτουργικότητα.

Το MINI John Cooper Works Clubman αποκτά έκδοση Untold

Το 6θυρο πολυτελές compact έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για διασκεδαστική οδήγηση και λειτουργικότητα.

Η Untold Edition του MINI John Cooper Works Clubman με ιδιαίτερα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και το μεταλλικό χρώμα Sage Green θα διατίθεται από το Μάρτιο του 2022. Πέρα από την διαφορετική εμφάνιση, η έκδοση έχει αποκλειστικά χαρακτηριστικά που τονίζουν τις σπορ επιδόσεις του 2λιτρου turbo κινητήρα, με ισχύ 306 ίππων και 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport. Το τετρακίνητο μοντέλο κάνει 0-100 σε 4,9 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 250 χλμ./ώρα,

Οι εμπρός και πίσω ποδιές είναι εμπνευσμένες από το αεροδυναμικό Κιτ John Cooper Works, ενώ τα πλαίσια του κάτω τμήματος του αμαξώματος έχουν σκούρο πράσινο φινίρισμα. Οι πέντε παράλληλες σπορ ρίγες που διατρέχουν το κέντρο του καπό και την οροφή είναι χαρακτηριστικές της Untold Edition.

Τα πλαϊνά διακοσμητικά είναι τρισδιάστατες εκτυπώσεις και υιοθετούν το σπορ ριγέ μοτίβο, το οποίο συναντάμε για μία ακόμα φορά στο λογότυπο που προβάλλεται στους εξωτερικούς καθρέπτες και στις επενδύσεις των μαρσπιέ. Η ευελιξία και φιλοσοφία αμαξώματος αποτυπώνεται στις δύο πόρτες του χώρου αποσκευών που ανοίγουν στο πλάι.

Μαύρο φινίρισμα διατίθεται προαιρετικά για την οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, ενώ οι χειρολαβές, οι απολήξεις εξαγωγής, τα λογότυπα ΜΙΝΙ και η επιγραφή του μοντέλου σε Piano Black αποτελούν αναπόσπαστο σχεδιαστικό στοιχείο της ειδικής έκδοσης, ενώ οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 18” δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τις ειδικές εκδόσεις.

Η ανθρακί απόχρωση της επένδυσης οροφής και τα σπορ καθίσματα MINI Yours Leather Lounge Sage Green προσθέτουν σπορ αίσθηση στην καμπίνα του MINI Cooper S Clubman στην έκδοση Untold Edition. Στο cockpit, φωτιζόμενες λωρίδες σε Sage Green συνδυάζονται με αποκλειστικά σχεδιασμένες επιφάνειες σε ριγέ μοτίβο και πράσινο φινίρισμα. Το έμβλημα της MINI Untold Edition κοσμεί την κάτω ακτίνα του τιμονιού και τα πατάκια.

Επιπλέον το MINI Clubman στην Untold Edition έχει προσαρμοζόμενους προβολείς LED, το MINI Excitement Package και τα MINI Driving Modes καθώς και το πακέτο φωτισμού για το εσωτερικό.

Το πακέτο Connected Media , που προσφέρεται στάνταρ, περιλαμβάνει οθόνη αφής 8,8 ιντσών, την ψηφιακή υπηρεσία MINI Online, Remote Services και ενσωμάτωση smartphone για τη χρήση του Apple CarPlay και άλλων εφαρμογών μέσω του λειτουργικού συστήματος του οχήματος.

Προαιρετικά υπάρχει το πακέτο Connected Navigation Plus που προσφέρει έξυπνη συνδεσιμότητα, με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, σύστημα πλοήγησης, MINI Head-Up Display, σύστημα ασύρματης φόρτισης τηλεφώνου, καθώς και πολυάριθμες ψηφιακές υπηρεσίες όπως η Alexa της Amazon .

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!