Το «τροχόσπιτο σε κουτί» της Volkswagen

Τα van που μετατρέπονται σε μικρούς μετακινούμενους χώρους διαβίωσης είναι η νέα τάση της εποχής και η Volkswagen δημιούργησε μονάδες με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Το «τροχόσπιτο σε κουτί» της Volkswagen

Τα van που μετατρέπονται σε μικρούς μετακινούμενους χώρους διαβίωσης είναι η νέα τάση της εποχής και η Volkswagen δημιούργησε μονάδες με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Η Volkswagen Commercial Vehicles κυκλοφόρησε μια σειρά από λύσεις για κάμπινγκ με κουζίνα, κρεβάτι, παροχή νερού και αποθηκευτικό χώρο που προσφέρουν στους ιδιοκτήτες απόλυτη ευελιξία. Η ζήτηση για εξοπλισμό κάμπινγκ έχει αυξηθεί πολύ, κυρίως λόγο της πανδημίας Covid-19, αλλά αναμένεται αυτή η τάση να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Το «τροχόσπιτο σε κουτί» είναι μια σειρά από αρθρωτές μονάδες που τοποθετούνται μέσα στο χώρο αποσκευών των οχημάτων και παρέχουν τα απαραίτητα για ένα το ταξίδι. Η κουζίνα μπορεί να είναι έτοιμη για χρήση σε λίγα δευτερόλεπτα και το κρεβάτι ξεδιπλώνεται με μία κίνηση κάνοντας τη ζωή των ταξιδιωτών εύκολη.

Το κορυφαίο BusBox, με κόστος σχεδόν 4.000 ευρώ, είναι συμβατό με το Volkswagen Caravelle T5/T6/T6.1 και περιλαμβάνει κρεβάτι, στρώμα, κουζίνα με δύο εστίες, επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και παροχή νερού. Για τα Caravelle και California Beach Tour, το BusBox διατίθεται χωρίς στρώμα και με κόστος περίπου 3.000 ευρώ.

Το KombiBox, το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί στο Caddy μέσα σε λίγα λεπτά, προσφέρει κρεβάτι, χώρο κουζίνας, παροχή νερού και χώρο φόρτωσης με κόστος 3.300 ευρώ. Ένα αναδιπλούμενο στρώμα διατίθεται με τιμή σχεδόν 600 ευρώ.

Τα προϊόντα αυτά είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα κατασκηνωτικών ειδών της Volkswagen Commercial Vehicles και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε van από το Caddy μέχρι το California και το Grand California.

Ο James Allitt, Επικεφαλής Aftersales της Volkswagen Commercial Vehicles, δήλωσε: «Η νέα μας σειρά με αξεσουάρ για κάμπινγκ κάνει τα ταξίδια πιο άνετα για τους πελάτες μας, συνδυάζοντας όλα τα απαραίτητα σε μια έξυπνα σχεδιασμένη μονάδα. Η ανάπτυξη προιόντων που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών μας αποτελεί υψηλή προτεραιότητα στη Volkswagen Commercial Vehicles και το «τροχόσπιτο σε κουτί» είναι μια εξαιρετική λύση για όσους κάνουν κάμπινγκ».

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!