Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo Tonale

Από μια μικρή… διαρροή κυκλοφόρησε το πρώτο video της πολυαναμενόμενης Alfa Romeo Tonale.

Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo Tonale

Από μια μικρή… διαρροή κυκλοφόρησε το πρώτο video της πολυαναμενόμενης Alfa Romeo Tonale.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίασης της Alfa Romeo Tonale, του μικρού SUV της ιταλικής μάρκας, είδε το φως της δημοσιότητας ένα video του μοντέλου που την παρουσιάζει σε μπλε και πράσινο χρώμα.

Τολμηρή σχεδιαστικά, με το μεγάλο θυρεό να κυριαρχεί στην όψη της, ενώ οι μελετημένες εισαγωγές αέρα και τα «νεύρα», στον προφυλακτήρα και το καπό της χαρίζουν την απαιτούμενη δυναμική.

Πολύ κοντά στη φιλοσοφία που ακολουθήθηκε στην πρωτότυπη εκδοχή του μοντέλου, με τα τριπλά φωτιστικά σώματα εμπρός να αποτελούν τη φωτεινή ταυτότητα του μοντέλου, τόσο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό, το χαρακτηριστικό τιμόνι της Alfa Romeo δίνει… τη γραμμή, ενώ το ταμπλό διακρίνεται για την επίπεδη σχεδίασή του. Ευθείες γραμμές έχουν επιλεγεί, με την οθόνη να κάθεται ψηλά και πάνω από το ταμπλό, έχοντας από κάτω μακρόστενους αεραγωγούς και φυσικά χειριστήρια για καλύτερη εργονομία.

Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να περιλαμβάνει βενζίνης, diesel, με υποστήριξη ήπια υβριδικού συστήματος, απόδοση 130 και 160 ίππων αλλά και έκδοση Plug-in υβριδική με 275 ίππους. Η μετάδοση θα περνάει ανάλογα με την έκδοση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς, στην κορυφαία εκδοχή του μοντέλου, ενώ θα συνδυάζεται με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, 7 και 6 σχέσεων αντίστοιχα.

Η παρουσίαση του μοντέλου είναι προγραμματισμένη για σήμερα 8 Φεβρουαρίου το απόγευμα, οπότε και θα επανέρθουμε με τα επίσημα στοιχεία και φωτογραφικό υλικό του μοντέλου.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!