Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου η αποκάλυψη της νέας Mercedes-AMG SL

Το σπορ roadster θα προσφέρει για πρώτη φορά κίνηση σε όλους τους τροχούς

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου η αποκάλυψη της νέας Mercedes-AMG SL

Το σπορ roadster θα προσφέρει για πρώτη φορά κίνηση σε όλους τους τροχούς

Λίγες ημέρες πριν η Mercedes-Benz παρουσιάσει διαδικτυακά τη νέα γενιά της SL, μοιράστηκε μαζί μας την πρώτη φωτογραφία από το εσωτερικό και ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες του roadster της. Καταρχάς, η SL εξελίχθηκε για πρώτη φορά από την Mercedes-AMG, το βραχίονα  επιδόσεων της γερμανικής μάρκας, κάτι που… μας ανοίγει την όρεξη για τα όσα θα μπορεί να προσφέρει στον οδηγό της. Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα είναι τετρακίνητη.

Το roadster 2+2 θέσεων εφοδιάζεται με υφασμάτινη οροφή, ενώ στο εσωτερικό του ξεχωρίζουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη κάθετη οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Την παρουσίαση της νέας SL θα κάνουν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου, μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης της Mercedes-Benz, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-AMG, Philipp Schiemer, και ο επικεφαλής σχεδιαστής της Daimler, Gorden Wagener.

Ο κινητήρας της νέας SL δεν είναι ακόμη γνωστός, σύμφωνα όμως με πληροφορίες θα φέρει τεχνολογία plug-in hybrid, η οποία αφενός θα περιορίζει κατανάλωση-ρύπους και αφετέρου θα προσφέρει την τετρακίνηση. Ήδη η AMG έχει παρουσιάσει ένα σπορ υβριδικό μοντέλο που μπαίνει στην πρίζα, την GT 63 S E PERFORMANCE με ισχύ 843 ίππους!

 

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!