Διάκριση για τον Αντιπρόεδρο Σχεδίασης της Opel

Ο Mark Adams κατάφερε να διακριθεί ως «Eurostar 2021»

Διάκριση για τον Αντιπρόεδρο Σχεδίασης της Opel

Ο Mark Adams κατάφερε να διακριθεί ως «Eurostar 2021»

Το Automotive News Europe επέλεξε μεταξύ άλλων και τον Mark Adams, Αντιπρόεδρο Σχεδίασης τη Opel, ως έναν από τους 17 Eurostars 2021. Το περιοδικό με θεματολογία από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας επέλεξε τους πιο δυναμικούς  ηγέτες από τον κλάδο του αυτοκινήτου. Οι νικητές συναντήθηκαν χθες το βράδυ στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου (ΙΑΑ) του Μονάχου.

Ο Mark Adams τιμήθηκε για την προηγμένη σχεδίαση του νέου Opel Mokka. Σύμφωνα με το Automotive News Europe: «Με το μικρό SUV Mokka, ο Mark Adams ξεκίνησε μία ριζική αναθεώρηση της σχεδίασης στην Opel. Κατά την αποκάλυψη του Mokka, η εταιρεία το περιέγραψε ως ένα όχημα που προσελκύει την προσοχή και θα αλλάξει την αντίληψη για τη μάρκα.»

Είναι η 24η φορά που απονέμονται οι τίτλοι Eurostars. «Τα 17 άτομα που τιμούμε φέτος έχουν ξεπεράσει πρωτοφανείς επαγγελματικές και προσωπικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας και το διάστημα που ακολούθησε. Η ευελιξία και το ταλέντο που έχουν επιδείξει σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι αξιοσημείωτα. Προσπαθούν να οδηγήσουν την αυτοκινητοβιομηχανία σε μία νέα εποχή με επικερδή τρόπο» δήλωσε ο  Luca Ciferri, συνεκδότης και αρχισυντάκτης του Automotive News Europe.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ OPEL MOKKA-e ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Το νέο Opel Mokka εντυπωσιάζει με τις αναλογίες και την προσοχή στις λεπτομέρειες. Οι κοντοί πρόβολοι και το μεγάλο πλάτος είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα της «καθαρής» εμφάνισης του πενταθέσιου μοντέλου μήκους 4,15 m. Το πιο εντυπωσιακό και αναγνωρίσιμο στοιχείο της φυσιογνωμίας του αυτοκινήτου είναι το Opel Vizor. Θυμίζοντας full-face κράνος, μία προστατευτική μάσκα που ενσωματώνει τη γρίλια, τους προβολείς LED και το έμβλημα με τον κεραυνό, αποτυπώνει το νέο πρόσωπο της Opel. Το όνομα του μοντέλου εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κέντρο της πίσω πόρτας με ειδική γραμματοσειρά που αποτυπώνει τη λέξη «Mokka».

Το εσωτερικό αντανακλά την ίδια φιλοσοφία. Το Pure Panel ενσωματώνει δύο μεγάλες οθόνες και περιλαμβάνει μόνο τα απαραίτητα. Το νέο Mokka διατίθεται ως αμιγώς ηλεκτρικό και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Google News icon
Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!